Espanyol

Un cicló blanc-i-blau

Cop sobre la taula de l'Espanyol, que ha signat una victòria clara i contundent amb gols de Puado, Embarba, Pedrosa i Dimata. El triomf situa els de Moreno a tres punts del lideratge

Espanyol 4 Logroñés 0

EESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, David López (Calero, 22’), Cabrera, Pedrosa (Dídac, 45’); Keidi Bare, Darder (Mérida, 76’); Embarba, Melendo (Melendo, 72’), Puado; Dimata (Wu Lei, 72’).LOGROÑÉS:Miño; Medina (Bogusz, 53’), Iago López, Álex Pérez, Bobadilla, Iñaki Sáenz; Jaime Sierra, Andy (Zelu, 75’), Nano Mesa (Petcoff, 53’), Paulino (Rubén, 75’); David González (Ruiz, 63’)i.GOLS:1-0 (21’) Puado; 2-0 (25’) Embarba; 3-0 (26’) Pedrosa; 4-0 (70’) Dimata..ÀRBITRE:Pulido Santana. T.G.; Nano Mesa (21’); Sierra (36’); T.V. Sierra (80’).

Festa grossa al RCDE Stadium que ha viscut aquesta nit un dels partits més plàcids de la temporada. Feia molt de temps que l’afició no podia asseure’s al sofà i degustar un partit amb la tranquil·litat de veure el seu equip superior. Avui ha estat un dia per gaudir i xalar amb el conjunt de Vicente Moreno. Un cicló blanc-i-blau ha passat pel damunt del Logroñés. Els catalans han signat una primera part superba i de gran efectivitat amb tres gols en cinc minuts. Puado ha obert la llauna amb una bona assistència d’Embarba. El madrileny s’ha vestit de golejador després de rebre una deliciosa assistència de Melendo d’esperó i Pedrosa, amb una fuetada des de la frontal, ha fet el tercer. No s’ha arribat ni a la mitja hora de joc i el partit ha estat vist per sentència. Liquidat, tancat i barrat. Tranquil·litat des de la banda i també des de la cúpula directiva on podran afrontar uns dies de molta més calma. Dimata ha tancat la golejada amb un gol la segona part per signar el triomf més ampli de la temporada. Un festival de gol que s’ha perdut RDT, fora de la convocatòria per unes molèsties al genoll.

L’Espanyol ha vist com aquest triomf i la forma en què s’ha produït és un corrent de felicitat per creure en les seves possibilitats i augmentar la seva autoestima. Un triomf rotund tot i la debilitat del rival, però que ha servit per signar una jornada rodona gràcies als empats d’Sporting i Mallorca i la derrota del Leganés. Ara el lideratge, que ostenta el Mallorca, està a només tres punts i l’Espanyol dormirà com a segon a l’espera del que faci l’Almeria contra la Ponferradina.