Espanyol

Un festival per cicatritzar ferides

Espanyol. Rotunda golejada que reforça l’autoestima d’un equip que dorm en zona d’ascens i a tres del líder

Espanyol 4 Logroñés 0

ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, David López (Calero, 22’), Cabrera, Pedrosa (Dídac, 45’); Keidi Bare, Darder (Mérida, 76’); Embarba (Melendo, 72’), Puado; Dimata (Wu Lei, 72’).LOGROÑÉS:Miño; Medina (Bogusz, 53’), Iago López, Álex Pérez, Bobadilla, Iñaki Sáenz; Jaime Sierra, Andy (Zelu, 75’), Nano Mesa (Petcoff, 53’), Paulino (Rubén, 75’); David González (Ruiz, 63’).GOLS:1-0 (21’) Puado; 2-0 (25’) Embarba; 3-0 (26’) Pedrosa; 4-0 (70’) Dimata.ÀRBITRE:Pulido Santana. T.G.: A Nano Mesa (21’); Sierra (36’); T.V.: A Sierra (80’)).

L’Espanyol necessitava donar un cop d’efecte en forma de victòria contundent i la víctima propiciatòria va ser el Logroñés. El conjunt de la Rioja va veure com l’huracà blanc-i-blau li passava per damunt sense temps per refugiar-se. Els blanc-i-blaus van signar el triomf més ampli de la temporada. De fet, els locals en van tenir prou amb la primera mitja hora per liquidar el partit amb tres gols en cinc minuts. Puado va obrir la llauna gràcies a una assistència d’Embarba. El madrileny va fer el segon després d’un deliciós toc d’esperó de Melendo. Un detall de videoteca. La festa va continuar amb un golàs des de la frontal de Pedrosa. El Logroñés estava desesperat i veia com un cicló li passava per sobre sense cap marge de maniobra. Els visitants van serrar les dents la resta del duel amb la intenció de minimitzar els danys d’una golejada colossal. L’Espanyol va gestionar el partit amb comoditat i encara va tenir temps Dimata de fer el quart, que arrodonia una gran nit. L’únic punt negre és la lesió de David López, que va marxar del terreny de joc per un fort cop a les costelles i caldrà veure si el poden recuperar per a divendres contra el Castelló. Un partit on Vicente Moreno no podrà disposar de Puado, Pedrosa, Bare i Vargas, que marxen amb les seves seleccions.

La superioritat va ser total i absoluta. Els deixebles de Vicente Moreno necessitaven un triomf amb aquesta contundència per apaivagar els dubtes i afermar la seva confiança en l’ascens. Va ser un nit per xalar, per gaudir i engrescar-se amb l’equip, que, per fi, signava una victòria contundent i sense por del fracàs. És un triomf anímic i revolucionari tot i la fragilitat del rival. Però l’Espanyol ja va demostrar en anteriors ocasions la seva permeabilitat en donar peixet als seus rivals i ho va fer sense la seva gran referència golejadora: Raúl de Tomás, que es va quedar fora de la convocatòria per un problema al genoll. Vicente Moreno no va voler arriscar i l’equip va respondre a les mil meravelles contra un Logroñés que camina cap a la foscor després de sumar 10 jornades sense guanyar.

Jornada rodona

El triomf, més enllà de la debilitat del rival, haurà de servir a l’Espanyol per alimentar la seva autoestima, creure en les seves possibilitats i agafar aire després d’una jornada rodona en què ha vist com el Mallorca es deixava dos punts; l’Sporting empatava contra el Sabadell i el Leganés perdia amb el Fuenlabrada. La combinació de resultats, en espera del que faci avui l’Almeria, el col·loca en zona d’ascens, a tres punts del Mallorca. Però no hi ha millor escalf per donar la benvinguda a la primavera que una golejada colossal amb olor de primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)