Espanyol

David López només té un cop a les costelles

Infermeria. Les proves realitzades en les últimes hores han confirmat que no té cap fissura i és descarta una lesió greu. El defensa va abandonar, de manera prematura, el partit contra el Logroñés

David López va marxar de manera prematura contra el Logroñés després d’una topada amb un futbolista rival. El capità va abandonar el terreny de joc amb mostres de dolor i la mà a les costelles. La forta topada i la indisposició del futbolista feia pensar en una possible fissura a les costelles, però les proves fetes en les últimes hores han confirmat que només pateix un fort cop a la zona costal. Bones notícies per a Vicente Moreno que podrà comptar amb el futbolista de cara al partit de divendres contra el Castelló. Important que hi sigui per la lesió de Pol Lozano i la baixa de Keidi Bare que ha marxat amb la selecció d’Albània. I és que el capità podria actuar com a pivot defensiu i deixar el seu lloc en defensa a Fernando Calero.

David López és un futbolista essencial per a Vicente Moreno que ha comptat amb ell com a titular en 28 de les 30 jornades disputades de lliga. El capità és el tercer jugador amb més minuts amb 2.325 només per darrere de Diego López, que ho ha jugat tot: 2.700 minuts i Raúl de Tomás. 2.326’.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)