Espanyol

“No soc el problema del club, i si ho soc me n’aniré”

Rufete. “Crec en el tècnic i en els nostres jugadors per tornar a primera divisió, d’on no hauríem d’haver caigut mai”, diu el director esportiu

El director Esportiu de l’Espanyol, Francisco Joaquín Pérez Rufete, va trencar ahir a la nit el seu silenci en una entrevista a La Grada TV. El director esportiu no havia tingut cap cos a cos amb la premsa des de la seva època com a director del futbol professional. El directiu blanc-i-blau ha viscut una tempesta en l’any que fa que és màxim responsable esportiu. Ha vist com la inversió rècord del gener del 2020, de 42 milions d’euros, no servia per evitar el descens. “Volíem generar il·lusió i rendiment, i ha sortit malament perquè estem a segona”, va admetre el director, que ara només té al cap tornar a primera tot i els cops de destral que rep de l’afició, que el té assenyalat com un dels culpables de l’actual situació de crisi esportiva. “Em dol que la gent pensi això, però jo en soc responsable des del gener (2020); de la resta, en soc corresponsable”, va explicar. Rufete, de moment, es manté ferm en el seu càrrec i amb ganes de fer tornar l’equip a primera tot i les mostres de fatiga per la tensió acumulada al llarg d’aquest any. “No he pensat a marxar. No soc el problema del club, i si ho soc me n’aniré”, va dir, tot i que està convençut que la seva gestió acabarà donant els seus fruits un cop s’aconsegueixi l’ascens.

El directiu ha mostrat la seva preocupació pels pocs minuts de Matías Vargas. Més positiu s’ha mostrat amb Puado. “Hem presentat una primera oferta als seus agents i esperem tancar-ho aviat”, i també va xifrar en 1,8 milions la compra de Vadillo i 2 milions la de Dimata en el cas que es pugi. I va llançar floretes a Vicente Moreno: “És un gran tècnic a qui preocupa la gestió del grup i amb una gran capacitat d’anàlisi. Tenim un entrenador de molt futur i una peça angular”, i ja pensa en l’ascens. “Crec en el tècnic i en els nostres jugadors per tornar a primera, d’on no hauríem d’haver caigut mai”, va insistir.

LES DECLARACIONS DE RUFETE

Vicente Moreno és un gran tècnic i amb una gran capacitat d’anàlisi. Tenim un entrenador de molt futur, és una peça angular
Hem presentat una oferta als seus agents per renovar Puado, i esperem tancar-ho aviat
F.J. Pérez Rufete
director esportiu

La banqueta, la clau per continuar

Rufete va agafar la banqueta en els últims set partits del curs anterior. Es va posar la gorra de tècnic, i aquest moviment va ser clau per continuar com a director esportiu del club, tal com va revelar ahir. “Vaig agafar les regnes de l’equip, i Chen em va dir que si ens salvàvem, perfecte, i si no, faria l’equip per tornar a primera.” I va insistir: “Quan es planteja la situació de ser entrenador, el més fàcil era dir que no, però no vaig abandonar el vaixell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)