Espanyol

Melendo: “Són 12 finals i fins al final serà una guerra”

Concentrats. “No hem fet càlculs de quants partits hem de guanyar per pujar. Només ens interessa el següent partit i enllaçar victòries”, diu el davanter que veu la plantilla amb confiança i endollada

Melendo s’ha tornat a fer amb un lloc en l’onze de manera habitual i ja suma quatre titularitats consecutives. El futbolista del planter va tenir protagonisme en la golejada contra el Logroñés on va deixar un detall de videoteca amb una assistència d’esperó per Embarba. Un toc sublim només apte pels privilegiats. Està mostrant el nivell d’inici de curs tot i la ferotge competència que té amb l’últim exponent del planter: Nico Melamed.

Avui, el davanter de Sant Adrià ha parlat en roda de premsa on ha valorat aquesta i altres qüestions. La primera, l’estat d’ànim de l’equip després del solvent triomf davant el Logroñés, el més ampli de la temporada, i com afrontar l’equip la recta final del curs a manca de 12 jornades per acabar el curs. Amb l’equip, de nou, instal·lat en llocs d’ascens directe i només a tres del lideratge que ostenta el Mallorca. “L’altre dia es va veure l’Espanyol que tots volem amb intensitat i superioritat. En anteriors partits hem sigut superiors al rival, però davant el Logroñés l vam fer tres gols en cinc minuts. Portem una gran línia de treball i estem convençuts, d’aconseguir l’objectiu”, ha dit el davanter que ha reconegut que un joc de major possessió de pilota el beneficia, però que depenen del rival cal apostar per un altre estil. .

La lliga arriba el seu tram decisiu, l’hora de la veritat i la plantilla està focalitzada i conscienciada de la importància de lluitar per tots els punts en joc. “Són 12 finals. Tota la temporada que ens estem preparant per a aquest tram i necessitem enllaçar victòries. Veig l’equip motivat i ficat” ha apuntat Melendo que no fa càlculs sobre quants punts o victòries caldran per assolir l’ascens. “No hem fet càlculs de quants partits hem de guanyar per pujar. Penso en el següent partit i m’és igual el que facin els altres. Si hagués fet càlculs, t’ho diria”, ha explicat per matissar: “Anem pels tres punts en cada partit i d’ara, fins al final, serà una guerra. Tots els equips ens juguem molt”.

El futbolista ha enllaçat quatre titularitats consecutives i passa per un moment dolç de joc.”Hi ha molt nivell a la plantilla. Tothom vol jugar, però quan no et toca intentes ajudar des de fora. Aquest grup tots treballem al màxim i cap es deixa anar i això ens ajudarà a aconseguir l’objectiu” i ha explicat quina és la seva dinàmica de treball quan era suplent. “Segueixo la mateixa línia de treball i quan no jugo treballo encara més per quan m’arribi l’oportunitat està preparat”. El futbolista també ha recordat l’assistència d’esperó que li va donar a Embarba i que ha recordat accions semblants de Guti o Benzema. “Ells són jugadors d’un altre nivell. En aquella jugada he intentat fer alguna cosa diferent i se’m va ocórrer això (l’esperó) i va sortir bé”, ha dit amb la modèstia que el caracteritza.

Per últim, també ha valorat la gestió de grup de David López, el capità. “És una peça molt important per l’equip i per mi personalment m’ha ajudat moltíssim quan vaig pujar del primer equip. S’ha vist en l’arenga que ens ha fet (contra el Logroñés) i espero que en faci moltes més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)