Espanyol

Els àngels de Vicente

Creixement. Javi Puado i Embarba són les ales que fan volar els blanc-i-blaus. Una segona línia prolífica que ha fet 14 gols i 17 assistències i ha participat en el 67,39% dels gols de l’equip

Raúl de Tomàs és el far golejador de l’Espanyol. El davanter madrileny ha fet 16 gols a la lliga, tot i perdre’s el darrer duel, davant el Logroñés. Ningú no pot discutir la qualitat del pitxitxi blanc-i-blau. Un futbolista necessari com referencial, un tresor per entendre la trajectòria dels catalans a la lliga. Però la seva absència en el duel de dissabte ha donat relleu i volum a dos futbolistes essencials: Javi Puado i Embarba. Tots dos protagonistes en la golejada contra el Logroñés. Embarba va fer un gol i va donar dues assistències. Puado va obrir el marcador i va regalar el quart gol a Dimata. Un partit complet que confirma Puado i Embarba com els àngels de Vicente Moreno. Acomodats a la banda, jugant d’extrems o d’interiors, han elevat el joc dels blanc-i-blaus amb el seu treball gris durant molts moments de la temporada, però ara es veu recompensat amb grans números. Embarba ha fet set gols i ha donat onze assistències. És el millor assistent de primera i segona divisió. Javi Puado no es queda lluny, amb set gols i sis assistències. En total, tots dos sumen 14 gols i 17 assistències i han participat de manera directa en el 67,39% dels gols de l’equip. Una quota important per a un duet decisiu gràcies a la seva prolífica producció futbolística. Un tresor per a Vicente Moreno que ha de ser clau per assolir l’ascens.

Renovació de contracte.

Ara el club vol allargar el contracte de Javi Puado, que s’acaba el juny del 2022. Rufete va anunciar dilluns que treballa en la renovació del futbolista, que s’ha de convertir en un dels puntals de l’equip. Avui (18 h) jugarà amb la selecció sub-21, en la qual és un dels habituals del seleccionador estatal, Luis De la Fuente, junt amb Adrià Pedrosa. Un aperitiu que li farà perdre’s el duel davant el Castelló de divendres i arribar just al duel de l’1 d’abril contra el Fuenlabrada.

Embarba i Puado són elements decisius que eleven el nivell de la plantilla. El primer va costar deu milions d’euros de traspàs ara fa un any i el segon està fet a la casa i és un valor de present i futur. El planter blanc-i-blau sempre al rescat i ara Puado no està fallant. De fet, el barceloní ha millorat les xifres que va mostrar a Saragossa, on va jugar mitja temporada a un gran nivell i i va fer quatre gols. Ara continua elevant-se i a 22 anys el seu sostre no s’albira. S’ha ben guanyat la renovació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)