Sabadell

Cuevas: “Ningú no té més ganes que nosaltres”

El migcampista del Sabadell diu que l’equip és conscient de les errades i treballa per solucionar-les

El Sabadell sempre torna a aixecar-se després de les derrotes. L’equip d’Antonio Hidalgo competeix sempre i planteja els partits amb ambició malgrat que els resultats no estan sortint. Avui, un dels referents del vestidor, Adri Cuevas, ha passat per la roda de premsa per comentar quines són les sensacions que té l’equip en plena mala ratxa de resultats.

Ànims

“Setmana a setmana la sensació que tenim és que estem molt vius. Competim com competim, només ens falta una victòria que ens doni aire i que ens permeti enllaçar-ne més”.

Partit important contra el Lugo (diumenge, 14 h)

“Mira com està la classificació. Guanyes i pots sortir del descens. Està tot molt igualat. És un paritt de molta importància i sortirem a per totes.

Posició de mitjapunta

“Em vaig trobar més còmode, amb més llibertat. Quan faig de mig centre no puc perdre tant la posició. Al final, el míster decidirà quin és el millor sistema però en aquest cas va sortir bé perquè vam poder concretar jugades i perill“.

Un rival debilitat?

“No m’agrada pensar en les baixes. Cada partit és diferent i es donen diferents maneres d’afrontar-lo. Al final intentes preparar el partit intermitent pensant en la millor manera de fer mal el rival traient els teus punts forts i minimitzant els seus.”

Situació de l’equip

“Tenim més ganes que mai. Hem de corregir coses com ara que a les àrees ens està costant marcar i defensar perquè tenim errades que ara ens condemnen més però ho sabem i ningú no té més ganes que nosaltres de salvar-nos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)