Espanyol

Vicente Moreno: “La segona s’hauria d’aturar pels partits de seleccions”

Creixement. “Estem sempre més contents vivint en la constant victòria. El lideratge? Tranquil·litat i normalitat és el que ens farà aconseguir l’objectiu”, diu el tècnic sobre un hipotètic triomf a Castelló que els col·locaria primers

Vicente Moreno ha comparegut aquesta tarda per valorar el duel de demà contra el Castelló (21 h/ GOL). El tècnic ha viscut una setmana tranquil·la després de la golejada davant el Logroñés i l’equip, en cas de triomf, a Castelló podria dormir líder tot el cap de setmana (el Mallorca no juga fins al dilluns contra el Fuenlabrada). “Hem viscut tot amb naturalitat, és evident que es viu millor des de la victòria, però si podem acabar líders, guanyant al Castelló, és per tot el que hem fet abans. La segona és molt llarga i qui millor sàpiga viure amb aquesta muntanya russa emocional tindrà molt guanyat”, ha explicat el preparador blanc-i-blau que recuperarà a Raúl De Tomás per aquest duel després dels seus problemes al genoll. “Està bé i ha entrenat durant tota la setmana”, ha dit per tancar un possible debat sobre si es juga millor sense RDT. “No tinc cap debat. Per mi Raúl és un gran jugador i tenim la sort de poder gaudir-lo. És un paio fantàstic” ha incidit per afegir: “Raúl és un jugador que tindria repercussió en qualsevol equip però. Nosaltres no podem viure només d’un sol jugador”

La setmana ve marcada pel Virus FIFA. Vicente Moreno no podrà comptar amb Javi Puado, Pedrosa, Keidi Bare i Matías Vargas. Els tres primers jugadors són titulars habituals. “Hauria d’aturar-se la segona divisió com es fa amb la primera. A segona hi ha molts jugadors internacionals, no només a l’Espanyol. Els clubs paguen els jugadors i hauríem de disposar d’ells”, ha explicat en contundència. Això, de retruc, afectarà l’onze que presentarà demà a Castelló. “Aquest onze serà més fàcil perquè tenim menys jugadors, però ara no em queixaré de les baixes perquè no ho he fet fins ara. El de Massanassa estarà pendent de veure si podrà comptar amb David López que va rebre un fort cop a les costelles en l’últim partit davant el Logroñés i que el va obligar a ser substituït. “Estem pendents de l’últim entrenament que farem aquesta tarda”.

El cap de setmana es presenta emocionant si l’Espanyol suma els tres punts ja que dormirà líder provisional. Un fet que canviaria el decorat de fa només quinze dies després de l’empat contra el Mirandés. “A mi el que m’importa és guanyar els tres punts i tot el que vingui ja serà bo. La preocupació és guanyar. Juguem contra un equip que es juga la vida i arriba amb bona dinàmica”. El tècnic també ha parlat del rival. “És un equip que fa moltes coses bé, Mateu, el segon jugador que més assistències fa de la categoria, un equip físic i amb recursos. Si no coneixes la categoria i veus la classificació et pot portar a menystenir els rivals. És un partit complicat” i viatja a Castelló amb ganes de mantenir el bon nivell mostrat contra el Logroñés. “L’efectivitat de l’altre dia esperem tenir-la, però no és fàcil. M’agradaria veure un equip que converteix tot el que genera i no pateix tant i guanyar. Prefereixo aprendre des de la victòria més que de les derrotes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)