Sabadell

Victòria necessària

El Sabadell talla una ratxa de sis partits sense guanyar

Lugo 0 Sabadell 1

LUGO:Cantero; Luis Ruiz, Venancio, Alende, Campabadal; Seoane (Pita, 65’), Hugo Rama, Xavi Torres (Borja, 72’); Appiah (Valentín, 65’), Herrera (Chris Ramos, 65’) i Barreiro (Iriome, 65’).SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Ozkoidi, 81’), Undabarrena, Boniquet (Grego Sierra, 88’), Cornud; Adri Cuevas (Capó, 88’); Stoichkov (Aarón Rey, 65’) i Edgar (Guruzeta, 65’).GOLS:0-1 (12’) Juan Ibiza.ÀRBITRE:De la Fuente Ramos.T.G.:als locals Valentín i Venancio; als visitants Jaime i Undabarrena.T.V.:al visitant Cornud (94’), per doble groga.PÚBLIC:A porta tancada a l’Anxo Carro.

Sis partits després, el Sabadell ha aconseguit sumar una victòria que el treu de les posicions de descens de manera momentània. El conjunt arlequinat s’ha imposat en la seva visita al Lugo gràcies a un gol a pilota aturada en el tram inicial del partit tot i que ha tingut diverses ocasions per sentenciar.

Juan Ibiza s’ha alçat dins l’àrea en un córner servit per Cornud i el Sabadell ha aconseguit avançar-se abans del primer quart d’hora de partit. El partit era una batalla per la possessió i els dos equips han intentat dominar a través de la pilota. Tot plegat ha permès veure diverses alternatives; Mackay ha fet tres aturades de molt mèrit en els primers instants tot i que els arlequinats també han posat perill a l’àrea rival a través del dinamisme d’Héber Pena. De fet, l’atacant gallec ha marcat aprofitant una falta d’entesa entre el porter i Luis Ruiz però la pilota, accidentalment, li ha picat al braç i l’àrbitre ha anul·lat la diana després de visitar el videoarbitratge.

En el segon temps, Pena ha protagonitzat una diagonal molt perillosa que ha acabat en un xut ajustat al pal qual ha respòs el porter Cantero. El Sabadell tenia el partit sota control, de manera que el Lugo ha esgotat els cinc canvis entre el minut 65 i 72, un fet que l’ha acabat penalitzant perquè Iriome s’ha lesionat en el minut 75 i ha hagut de deixar el seu equip amb deu homes. En el darrer tram de partit, l’equip d’Hidalgo ha tingut moltes oportunitats per sentenciar però ni Guruzeta, dues vegades, ni Aarón Rey, en un xut des de la frontal de l’àrea han aconseguit marcar. Els punts, però, han acabat viatjant a la capital del Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)