Espanyol

Golejades a casa (0-4) i a un punt del descens

L’equip de Rubén Casado es veu clarament superat per la Real Sociedad a la Dani Jarque

Dura derrota a la Dani Jarque de l’Espanyol davant la Real Sociedad. El partit del 50 aniversari del futbol femení blanc-i-blau ha acabat amb un 0-4 que deixa l’equip de Rubén Casado només un punt per damunt de la zona calenta de la classificació.

La Real ha marcat el primer gol en el minut 20, en una acció culminada per Itxaso Uriarte. El segon l’ha fet, poc després de la mitja hora, Amaiur Sarriegi i, a la segona part han tancat la golejada Nahikari Garcia i Franssi, en el temps afegit.