Espanyol

Cruel derrota a casa en el 50è aniversari

Espanyol. L’equip de Rubén Casado queda a un punt del descens després de caure golejat (0-4) contra la Real Sociedad a la Dani Jarque

Espanyol 0 Real Sociedad 4

ESPANYOL:Vani, Soldevila (Letti, 66’), Anair, Brenda (C. Baudet, 55’), E. Julve, Modin, Nicart (Xènia, 66’), Débora G. (Corral, 55’), Maya (Szymanowski, 79’), Vanegas i Sara.REAL SOCIEDAD:Nanclares, Lucía, Etxezarreta, Mendoza, Nuria, Itxaso, Gemma, Palacios (Baños, 46’), Amaiur (Franssi, 67), Cecilia (Eizagirre, 77’) i Nahikari (Manu, 79’).GOLS:0-1 (20’) Nicart (p.p.). 0-2 (33’) Amaiur. 0-3 (76’) Nahikari. 0-4 (93’) Franssi.ÀRBITRE:Cebollada López. T.G: Débora i Palacios.

Dura derrota a la ciutat esportiva Dani Jarque de l’Espanyol contra la Real Sociedad. El partit del 50è aniversari del futbol femení blanc-i-blau va acabar amb un contundent 0-4 al marcador, que, a més d’aixafar la festa, deixa l’equip que entrena Rubén Casado només un punt per damunt de la zona de descens. “Ens mereixem perdre, però el resultat ha estat massa exagerat”, va dir el tècnic després del partit. “Sabíem que tenen molt d’encert en la seva davantera i, certament, de sis ocasions que han tingut n’han transformat quatre. Nosaltres, en canvi, no n’hem encertat cap”, hi va afegir.

La Real Sociedad va marcar el primer gol en el minut 20, en una acció amb Itxaso Uriarte de protagonista que la blanc-i-blava Nicart va culminar contra la seva porteria. El segon gol el va fer, poc després de la mitja hora, sense temps per a la reacció, Amaiur Sarriegi. En la segona part, van tancar la golejada Nahikari Garcia i Franssi, que va marcar en el temps afegit.

L’efectivitat de les basques va ser incontestable i va deixar sense cap possibilitat l’Espanyol.