Espanyol

Darder: “Sabem que estem en el camí correcte”

Espanyol. El migcampista blanc-i-blau assegura que les sensacions en el vestidor són bones, igual que quan els resultats no eren bons

El protagonista de la victòria de l’Espanyol a Castelló, Sergi Darder, ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Bones actuacions en els dos últims partits: “Les sensacions que tenim són les mateixes que quan les coses no anaven tan bé, l’únic que canvien són els resultats. Estàvem tranquils per dins, sabem que estem en el camí correcte i que no guanyarem tots els partits. Tan de bo ho poguéssim fer, però en queden onze i és molt complicat.”

Estaran pendents del Fuenlabrada - Mallorca avui?: “Mirarem el Fuenlabrada, que és el nostre pròxim rival. Ara mateix, per sort, depenem de nosaltres i queda moltíssim. Nosaltres procurarem fer bé les coses i, clar, mirarem de reüll el que passa amb el Mallorca aquesta nit.”

Després del partit al camp del Mirandés hi ha hagut un canvi general en l’equip?: “Potser si, però crec que abans de la derrota a Miranda de Ebro vam empatar un parell de partits i no tenia males sensacions. Després de Miranda vam veure que havíem de donar una mica més, que sempre es pot. També anem millorant i aprenent de les errades.”

Part de l’entorn és molt critic: “Passo. Si mirés totes les opinions prendria mal. No em sento el principal culpable del descens. Sí un dels culpables. No puc canviar l’opinió de la gent.”

Darder està bé i l’equip està bé: “Em sento bé des de fa temps. No al meu millor nivell. vaog fer un clic des de principi de temporada, l’equip m’ajuda a lluir. Quan el mig centre està bé, l’equip juga bé.”

Els arbitratges: “Si hi ha tanta gent que es queixa, per alguna cosa serà. Jo no seré un d’ells. A nosaltres ens han perjudicat molts cops. Només demanem que no ens perjudiquin, però estem centrats en la nostra feina.”

La posició de mig centre: “Si, em sento important per a l’equip. Quan juguem en el nostre lloc, els jugadors ens veiem necessitats. L’entrenador em va transmetre la seva confiança i amb el temps m’ha posat on em sento més còmode.”

No perdre fins a final de temporada: “Anem a guanyar sempre, però no és fàcil. La categoria és molt igualada. Si estem al nostre nivell i no ens creiem millor que ningú, som capaços de guanyar-ho tot. Ara, si baixem una mica podem perdre amb qualsevol.”

Play-off i ascens directe: “Volem pujar directament. Si pot ser acabant els primers. Però signaria ser segons i evitar el play-off. No ens agradaria jugar el play-off, perquè el nostre objectiu està més amunt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)