Sabadell

“Veure’t fora del descens alegra però encara pot canviar tot”

Prèvia. El tècnic del Sabadell, Antonio Hidalgo, diu que l’equip té la mateixa necessitat de guanyar que en la passada jornada

El Sabadell juga demà contra el Girona (19 h, Nova Creu Alta), en un context més favorable perquè l’equip respira fora del descens però amb la sensació que no ho té fet, ni de bon tros.

El rival

“Hem tingut temps de veure què fa el Girona amb i sense la pilota i no hi ha dubtes que el Girona sortirà amb tot”

Situació de l’equip

“Hem de guanyar, estem en la mateixa situació que la setmana passada. Necessitem sumar i guanyar partits. Demà serà un dia difícil davant un molt bon equip que té jugadors amb moltíssima qualitat i, a més, és un equip que mai es rendeix. Lluita fins el final. Són molt forts en aquest aspecte i tenen jugadors amb molta qualitat. Nosaltres hem de donar el100% en tots els aspectes. Serà un partit igualat i nosaltres continuem tenint aquesta necessitat”.

Tres dies després de jugar

“El calendari és el que és, no es fàcil recuperar jugadors als tres dies però pel Girona és el mateix”

Circumstàncies

“Ells tenen l’obligació de guanyar per enganxar-se a dalt, nosaltres la tenim per sortir de baix. Són partits de l’últim tram de temporada que hi ha tot en joc. Has d’estar molt atent per aprofitar els teus moments en les situacions que els puguis fer mal”

A la classificació

“Veure’t fora del descens alegra però encara pot variar tot. Hem d’anar al màxim, confio en els meus jugadors, en com ho interpreten en com treballen en els darrers dies per afrontar els partits amb les màximes garanties”.

El rival

“Són un bloc competitiu, tenen jugadors diferencials. Tenen una dupla que fa mal, perquè Mamadou interpreta bé els espais. La línia defensiva té moltíssima experiència; és un bloc fet per estar a dalt de tot.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)