Espanyol

Una prova de lideratge

Espanyol. Minvats per la Covid i el ‘virus FIFA’, els blanc-i-blaus busquen el tercer triomf consecutiu davant un Fuenlabrada en una dinàmica ascendent

L’Espanyol defensa el seu lideratge avui davant el Fuenlabrada. Un partit complicat i dur, ja no només per l’entitat de l’adversari, sinó per les circumstàncies externes. Vicente Moreno sap que no podrà disposar de dos dels seus futbolistes, positius per Covid. Això ha fet canviar tota l’operativa d’entrenaments. A aquesta afectació per la pandèmia cal afegir el virus FIFA. El tècnic blanc-i-blau no podrà disposar de Matías Vargas i Keidi Bare i tindrà molt minvats de forces Pedrosa i Vargas, que van jugar dimarts amb la sub-21. “La il·lusió és guanyar per donar continuïtat a aquest moment i mantenir la bona dinàmica”, va assenyalar el preparador de Massanassa conscient de les dificultat que hi ha en el camí. “Tenim un partit difícil. A ningú li pot passar pel cap que serà un xoc senzill després de veure el Fuenlabrada contra el Mallorca. A mi no em sorprèn el seu moment de joc, només ha perdut un partit més que nosaltres”, va dir Moreno, que tenia paraules d’elogi cap a Raúl De Tomás tot i no ser titular en els dos darrers partits.“És un jugador de pes per a nosaltres. Som injustos amb ell si algú parla que som millors o pitjors sense ell en el terreny de joc.”

El Fuenlabrada arriba al RCDE Stadium després d’haver vençut en les dues darreres jornades a dos aspirants a l’ascens directe com són el Leganés i el Mallorca. Rellevant va ser el darrer triomf, per la contundència (4-1) i perquè els va permetre trencar una ratxa sense guanyar com a local des del 26 de setembre. Però els números lluny de casa dels madrilenys són poderosos: només han perdut un duel de lliga com a visitants des del 6 de desembre, amb un balanç de cinc victòries i dos empats. “Hem fet dos partits molt seriosos davant dos equips de molta entitat que et reforcen, confio en aquest equip i veurem què som capaços de fer”, va dir el tècnic del Fuenlabrada, José Luis Oltra, que sap que l’Espanyol serà una prova de duresa. “Ells no jugaran relaxats. Saben que el Fuenlabrada competeix, que és incòmode. Igual que nosaltres sabem que ells són un equipàs i haurem de fer un partit perfecte i que ells no tinguin la seva millor versió per a guanyar. Anem al camp del líder, del segon millor local, d’un equip que manega tots els registres. Si guanyéssim seria un plus de confiança, de seguretat en el treball.”

18 Partits guanyats 9

7 Partits empatats 15

6 Partits perduts 7

49 Gols a favor 36

21 Gols en contra 32

LA PRÈVIA

22 equips
sense propera
Ells no jugaran relaxats. Saben que el Fuenlabrada competeix, que és incòmode
José Luis Oltra
ENTRENADOR DEL FUENLABRADA
Tenim un partit difícil. A ningú li pot passar pel cap que serà un partit senzill
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)