Sabadell

Repartiment incòmode

2a divisió A. El Sabadell i el Girona signen un empat en un partit en què tots dos se situen a prop de la victòria però ningú és capaç de consolidar-la per les pròpies mancances

Sabadell 2 Girona 2

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime, Juan Ibiza; Héber Pena (Víctor Garcia, 60’), Undabarrena, Boniquet (Grego Sierra, 91’), Ozkoidi; Aarón Rey (Querol, 80’), Stoichkov (Guruzeta, 80’); i Edgar (Adri Cuevas, 46’).GIRONA:Juan Carlos; Santi Bueno, Bernardo, Arnau; Yan Couto, Cristóforo (Terrats, 73’), Gumbau (Ibra Kebe, 73’), Monchu (Stuani, 82’), Franquesa; Sylla i Samu Sáiz (Moreno, 88’).GOLS:1-0 (8’) Stoichkov. 1-1 (45’) Gumbau. 2-1 (45’+2’) Stoichkov. 2-2 (51’) Samu Saiz, de penal.ÀRBITRE:Hernández Maeso.T.G.:als locals Boniquet, Edgar, Jaime, Rubio; als visitants Yan Couto, Bernardo, Monchu, Kebe i Juanpe, a la banqueta.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

Arribaven en bona dinàmica i, cadascú a la seva manera, van situar-se a prop de la victòria. Ni el Sabadell ni el Girona van quedar convençuts amb el punt aconseguit ahir a la Nova Creu Alta, que no els soluciona res a efectes classificatoris comparat amb l’efecte de l’hipotètic triomf. Els arlequinats es van avançar dues vegades en el marcador i van tenir una pilota al pal quan el partit estava en 1 a 0, mentre que els blanc-i-vermells van proposar més i van tenir més ocasions però no van portar el partit al port de la victòria.

Bernardo va córrer un risc massa gran quan va interpretar que una pilota còmoda i bombada la podia cedir amb el cap al seu porter. L’execució va ser tan dolenta que Stoichkov va tenir temps d’executar una vaselina que Juan Carlos només va poder mirar. La pilota s’introduïa en la porteria del Girona i el Sabadell superava el mur d’haver-se d’avançar en el marcador. L’equip d’Antonio Hidalgo va haver de fer front a un segon mur, aquest cop proposat pel joc ofensiu del Girona. Si bé els arlequinats volien la pilota, els de Francisco van castigar de totes les maneres possibles la defensa local. La més prolífica va ser la superioritat generada al mig del camp amb el triple pivot gironí contra el doble pivot vallesà. Per dins, els arlequinats no tallaven ni una pilota i les ocasions van començar a rajar després d’un contraatac que Sylla no va saber definir: primer, una arribada de Franquesa que la defensa va enviar a córner; després, un xut de Gumbau ras a les mans de Mackay, i posteriorment una conducció de Samu Sáiz que va acabar amb un xut incòmode, mal col·locat, de l’atacant del Girona. Sense que cap dels atacants del Sabadell baixés la seva posició, el Girona continuava atacant pel mig i va aconseguir el premi del gol en una combinació que va acabar als peus de Gumbau, que va executar un xut ajustat al pal. Just abans, el Sabadell es va trobar amb una ocasió d’Aarón Rey, que va enviar el seu xut al pal.

No s’havia acabat

Tothom albirava el temps de descans, però encara hi va haver temps per a una altra transició ofensiva conduïda per Aarón Rey i definida al fons de la xarxa per Stoichkov, revitalitzat amb tant d’encert.

L’entrada en el partit en el segon temps també va estar marcada per la diana de Samu Sáiz de penal després que l’àrbitre, a instància del VAR, castigués una clara trepitjada de Jaime a Sylla. El Sabadell havia reforçat el mig del camp amb l’entrada de Cuevas i va controlar les arribades del Girona, tot i que Samu Sáiz en una internada va obligar a intervenir Mackay. Però, a canvi, no va fer ni pessigolles a la defensa visitant, tot i que, a la desesperada, en la darrera jugada del partit Undabarrena va desaprofitar una ocasió claríssima per marcar.

Hem començat molt bé i després hi ha hagut moments en què hem patit molt
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
En els dos gols que hem encaixat nosaltres mateixos ens hem condemnat
Francisco Rodríguez
entrenador del girona
Un punt no és el resultat que volíem, però per oportunitats i bon joc me’n vaig satisfet
Francisco Rodríguez
entrenador del girona
El Girona ha fet un dels millors partits del curs i tot i això hem tingut bones ocasions
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)