Espanyol

Melendo i Lluís López, baixes davant el Fuenlabrada

Crisi sanitària. Tots dos estan fora de la llista de convocats d’avui davant del Fuenlabrada. El femení ha detectat un cas de COVID-19 després de les últimes proves PCR

Vicente Moreno acaba de donar la llista de convocats amb dues clares absències: Óscar Melendo i Lluís López. Els dos jugadors són els dos futbolistes positius per COVID-19. Melendo ha estat titular habitual en els últims partits i Lluís López és un fixe en les convocatòries. La llista completa de convocats és la següent: Oier, Pedrosa, Cabrera, Calero, Wu Lei, Fran Mérida, Puado, Darder, RDT, Diego López, David López, Dídac, Dimata, Vadillo, M. Vargas, Embarba, Pol Lozano, Óscar Gil, Pujol, Nico Melamed, Joan García i Omar. Cal destacar que Puado, Pedrosa i Matías Vargas, que tot just va tornar ahir a la tarda, han entrat en una convocatòria de mínims per les lesions i les dues baixes per COVID.

Un cas positiu al Femení.

L’Espanyol, al marge dels dos casos positius del primer equip masculí, també ha informat de l’existència d’un cas positiu per la COVID-19 en l’equip femení. El club ja ha aplicat els protocols i ha comunicat que a persona que ha resultat positiu es troba bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)