Espanyol

Vicente Moreno: “Estem en un bon moment”

Espanyol. “Els quinze primers minuts han provocat el que ha vingut després. Cal felicitar l’equip perquè no és fàcil el que estan fent”, diu el tècnic de l’Espanyol. “No hem comparegut” ha lamentat el preparador del Fuenlabrada

El tècnic de l’Espanyol, Vicente Moreno s’ha mostrat satisfet del solvent triomf dels seus homes davant el Fuenlabrada. “Estem en un bon moment. El resultat i el partit vénen acompanyat de bones sensacions i és el que volem. Això et dona alegria i que sigui així. Arriba acompanyat de gols, però és molt complicat mantenir això en cada partit. La idea és sortir així i fer els quinze minuts primers que han provocat el que ha vingut després. Pot semblar un partit fàcil, però estàvem davant un gran rival que venia de guanyar al Leganés i el Mallorca”. En aquest sentit, el tècnic ha reiterat que el seu equip ha entrat bé en el partit i això ha estat la clau del duel. “Fer càbales del que hauria passat jugant contra onze és futbol ficció. Ho dic ara guanyant i també ho diria perdent. Hem començat molt bé i més enllà de l’acció del penal havíem arribat molt i amb una pilota al pal. Podíem anar guanyant 2-0 en els primers quinze minuts. Hem fet un gran inici de partit i crec que és la forma que tothom vegi el que volem. Volem agradar a la nostra afició i que estiguin contents, però a vegades no és fàcil. Avui la nostra gent estarà contenta i els nostres jugadors. Afició i jugadors busquem el mateix”.

D’altra banda, el tècnic ha valorat el paper de Dimata i RDT, junts per primer cop com a titulars en punta d’atac. “He vist molt bé a Dimata i RDT. Tinc jugadors bons i quan els poses et donen coses bones i diferents. Melendo ens dona coses bones i dues puntes et donen altres coses, també bones. Depèn del partit. Però la sort que tinc és que tots els jugadors són de nivell i em fan encertar”.

Oltra, decebut.

Per la seva banda, José Luis Oltra, no ha pogut amagar la seva decepció per l’expulsió de Nteka. “Hi ha un abans i un després amb aquesta jugada que condiciona el partit. Tot i això, en el primer quart d’hora l’Espanyol ha estat millor que nosaltres. Nosaltres no hem aparegut i hem estat un equip molt diferent del que acostumem a ser. No hem sigut consistents, compacte i ens han arribat amb molta facilitat. Feia 15 minuts que no estàvem còmodes. A partir de l’expulsió no hi ha partit i després totes les accions han estat adverses: lesions, gol en pròpia. Ja en el descans els hi he dit als meus homes que havíem de minimitzar danys i pensar en el partit del Saragossa. L’equip s’ha deixat anar i el millor és passar pàgina. No hem competit i ells han estat superiors i justos vencedors” ha resumit Oltra que també ha parlat de la jugada polèmica. “L’expulsió? No sé si entra la pilota o és expulsió. Prefereixo el gol i no tenir un expulsat. És complicat competir amb un jugador menys davant aquest rival i en aquest camp. De manera nítida no es veu si és gol o és mà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)