Espanyol

Embarba: “Volíem donar un cop per seguir líders”

Gran moment. “Encarem la recta final amb moltes ganes i la màxima confiança”, diu el madrileny. “ Més enllà de jugar o no, la meva actitud sempre serà positiva”, ha apuntat RDT

Adrián Embarba ha estat un dels artífexs de la golejada d’avui contra el Fuenlabrada. El davanter madrileny ha recuperat el seu bon nivell de joc d’inici de curs i avui ha fet el seu vuitè gol del curs que el col·loca com a segon màxim golejador de l’equip només per darrere de Raúl De Tomás que ja en suma 18. “Ha estat un partit molt complet i des del minut 1 hem anat a guanyar. Hem cregut en nosaltres i volíem donar un cop per seguir primers”, ha apuntat el davanter que reconeix el bon moment de forma de l’equip que encara amb la màxima il·lusió la recta final de lliga com a líder a manca de deu jornades. “Estem molt còmodes i en els entrenaments ja es veu aquesta espurna. Queda molt poc i ja encarem la recta final amb moltes ganes i la màxima confiança”, ha explicat per corroborar el seu bon moment personal. “He fet ja vuit gols i estic amb confiança des de fa uns partits. Mai m’he amagat”, ha dit sobre el seu bon moment personal”.

Raúl de Tomás també ha comparegut en zona mixta. El pitxitxi ha tornat a l’onze després de dos partits i fent un doblet. “L’equip ha estat molt seriós des del primer minut fins al final. Estem fent les coses bé des de fa setmanes i aquesta és la línia a seguir fins al final de lliga”, ha explicat per afegir: “Més enllà dels gols ens hem de quedar amb les sensacions. Hem fet el primer gol i hem anat a aconseguir més i aquesta és l’actitud” i després ha tornat a deixar patent el seu compromís amb l’equip. “He fet dos gols i el més important són els tres punts. Jo no deixaré de treballar. Més enllà de jugar o no, la meva actitud sempre serà positiva i avui s’ha vist”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)