Sabadell

Contra els pronòstics

Sabadell. Els arlequinats necessiten una victòria de prestigi contra un dels rivals cridats a l’ascens a la primera divisió, que es troba en el moment més delicat de la temporada

Al Sabadell se li han escapat alguns partits durant la temporada que haurà de recuperar contra rivals de més entitat. Avui sembla una bona oportunitat per pescar contra un dels equips de la part alta de la taula, ja que el Leganés no passa pel seu millor moment –només ha sumat una victòria dels últims sis enfrontaments– i els arlequinats ensenyen brots verds en el seu joc.

El Sabadell ha sumat 5 punts de 24 possibles contra rivals que ara mateix estan en les primeres cinc posicions. L’única victòria, precisament, va ser en la primera volta contra el rival d’avui, el Leganés. “Ja es veu cada jornada com li costa guanyar els equips de sota”, afirma el tècnic arlequinat Antonio Hidalgo: “Quan et poses per davant, els minuts no passen; els rivals posen molta gent d’atac i és difícil.” El Sabadell no perd des de fa tres partits (un triomf i dos empats), però és conscient que necessita treballar per suplir aquest excés d’empats. “Tothom es juga coses en aquest moment i, ara, és el moment de saber com afrontar aquesta pressió en la categoria. Estic convençut que nosaltres estem molt forts mentalment.”

El Leganés arriba al partit amb un dia de descans menys després d’una jornada intersetmanal que manté els dubtes al voltant de l’equip. “Estem fent una bona temporada. Volem més? És clar, però pels vuit mesos que ha fet l’equip, està sent una bona temporada”, afirma l’entrenador dels madrilenys, Asier Garitano.

16 Partits guanyats 7

6 Partits empatats 11

10 Partits perduts 14

35 Gols a favor 28

26 Gols en contra 37

LES REACCIONS

Tothom es juga molt en aquest moment i ara és l’hora de saber com afrontar-ho
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)