Espanyol

Un punt molt valuós

1a divisió. L’Espanyol treu un empat a domicili contra el Betis, un rival directe, que li serveix per mantenir-se fora dels llocs de descens

Betis 0 Espanyol 0

BETIS:Méline, Andrea Medina, Ana González (Ana Hdez., 84’), Altuve, Mari Paz (Blanca,68’), Nuria (A. Salvador, 84’), Rosa Otermín (Bea Parra,68’), Rosa Márquez, Dorine (Valle, 78’), Paula Perea, Ángela Sosa.ESPANYOL:Vani, Elba, Vanegas, Nicart (Xènia, 58’), Débora (Sara,88’), Maya, Letti (Corral, 88’), Baudet, E. Julve (Symanowski, 52’), Modin (Soldevila, 58’), Anaïr.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Arantza Gallastegui Pérez (col·legi basc) T.G.:Nicart, Andrea Medina, Xènia, A. Salvador.COMENTARI:L’Espanyol va aconseguir un valuós empat a domicili contra un rival directe en la lluita per la permanència. Aquest punt serveix a les jugadors de Rubén Casado per mantenir-se fora dels llocs de descens, on es manté el Betis, amb un punt menys. Tot i això, el marge és estret i les catalanes hauran de millorar les seves prestacions per aconseguir un coixí prou important de punts per no patir en excés en el tram final de lliga. El gran handicap de les blanc-i-blaves és el seu problema per generar joc ofensiu i arribar amb contundència a l’àrea rival. Ahir, només va tenir una ocasió clara per marcar als peus de Baudet però el seu xut se’n va anar fora. Tot i això, el més important del punt aconseguit, i de cara a la lluita aferrissada per la permanència, és que les blanc-i-blaves tenen la diferència de gol a favor amb les andaluses.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)