Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“L’equip està bé i està competint”

Amb les baixes en primer pla, el Girona afronta aquesta tarda a Vallecas una final. “Hi hem conviscut tot l’any. Al camp de l’Espanyol, per exemple, vam anar-hi pràcticament sense davanters... Hem de posar energia i sobreposar-nos a tot el que ens passa per enfrontar-nos a un molt bon rival”, va dir Francisco en la roda de premsa prèvia al matx, que es va efectuar abans de saber-se els positius per Covid-19. “Haurem de modificar coses”, va manifestar respecte a les absències que té l’equip a la rereguarda sense oferir pistes del sistema que utilitzarà.

La transcendència del partit és enorme; una victòria posaria de ple el conjunt blanc-i-vermell en la lluita pel play-off; una derrota, el despenjaria. “Això d’estar lluny o a prop ve de fa setmanes. Mirem distàncies i s’ha donat així. El partit contra el Rayo és el més important perquè és el pròxim i sí que és cert que ens dona la possibilitat d’acostar-nos a ells. Però si no guanyem haurem de continuar, ningú ens aturarà”, va indicar el tècnic, que va donar valor al moment de l’equip que dirigeix. “L’equip està bé, estem competint i, tot i que hem tingut fases en què no hem estat bé, ara estem en un moment important de la temporada. Ens agradaria estar millor? Sí, però estem en disposició de sumar els tres punts a Vallecas, que serien molt bons”, va asseverar. Del rival va dir que té “molt de potencial a dalt” i “molts davanters de primer nivell”. “Sabem que serà un partit complicat, però estem en una clara millora i volem que continuï així”, va afirmar.

Iraola: “Un rival directe”

“El Girona és un rival directe i haurem de fer un gran partit”, va indicar Andoni Iraola ahir. “Ve en una dinàmica molt bona en els últims partits, de joc i de resultats, i quan han jugat amb marcador a favor ho han fet molt bé i han guardat molt bé els resultats”, va seguir el tècnic del Rayo. “Nosaltres també estem bé. Haurem de començar bé i estar molt concentrats i intensos en defensa”, va completar.

EL MOMENT

“Sabem que serà un partit complicat, però estem en clara millora”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)