Girona

Juan Carlos: “Espero que el Girona em valori pel rendiment i el compromís”

El porter té una proposta de renovació del club per dues temporades

Juan Carlos Martín acaba contracte al juny i , tot i que assegura que li agradaria continuar, no ho té clar. “El club ja sap la meva intenció. Espero que em valori pel meu rendiment i compromís aquests dos anys aquí, i tant de bo continuem plegats”, ha explicat el porter en una roda de premsa telemàtica en què ha deixat entreveure que no tenia cap oferta de renovació. Les paraules han sorprès el club, que fa unes setmanes que li va fer una proposta per allargar el contracte per dues temporades més. Juan Carlos, de 33 anys, és un dels protagonistes destacats de la temporada del Girona. “És veritat que com més passi el temps es poden obrir altres vies, però sempre he dit, i ho mantinc, que la meva primera intenció és continuar aquí”, ha dit Juan Carlos. Respecte a la situació de l’equip i les possibilitats de fer el play-off d’ascens, el porter titular del Girona ha dit que no cal fer comptes: “Nosaltres hem de mirar de guanyar els nostres partits, que és el que podem controlar, i no mirar res més. Si no guanyem, no cal que mirem els altres”. El de Guadalajara creu que l’equip ha fet “un pas endavant en l’aspecte ofensiu” però que necessita equilibri.

Incrèdul amb el VAR

Juan Carlos també s’ha mostrat crític amb el VAR, que els va perjudicar a Vallecas: “La sensació és d’incredulitat. Jo necessito que m’expliquin el tema de les mans perquè no l’entenc. El 95% dels defenses sempre defensen amb les mans a l’esquena per evitar aquestes accions, i l’altre dia no va ser el cas. Crec que l’àrbitre la va encertar, però no sé què va pensar després el VAR. El cas és que no ens va ser favorable en un moment força important e la temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)