Sabadell

Confiant la salvació a l’experiència

2a divisió A. El Sabadell té l’onze tipus de més edat de la lliga, amb el qual espera assolir l’objectiu

En els moments més decisius i en què més tremolen les cames més val tenir jugadors experimentats. El Sabadell espera que aquesta fórmula li funcioni en un moment clau de la temporada en què la lluita per la salvació és aferrissada. Ho farà amb l’equip tipus més veterà de tota la segona divisió, segons una projecció i uns càlculs de Transfermarkt.

Antonio Hidalgo és un entrenador que ha basat els seus èxits fins ara en el repartiment clar de rols i en un diàleg clar i ferm amb els futbolistes. Els jugadors de la plantilla li han reconegut aquesta virtut al tècnic, que ha respectat l’ascendència de determinats jugadors veterans atorgant-los les claus de l’equip en moments complicats, com ara la salvació fa dues temporades a Olot. “El míster des del primer moment em va dir el rol que tindré en la temporada, i jo l’accepto”, va dir recentment Antonio Romero, un dels jugadors que menys minuts ha disputat amb la samarreta arlequinada aquest curs. En el darrer partit, l’entrenador arlequinat va alinear cinc jugadors que superaven la trentena, en un duel decisiu per a la salvació, que va acabar en empat (1-1).

Respectat

“Jo, en el rol que tinc dins del vestidor i en el camp, em sento molt còmode perquè hi aporto el meu granet de sorra”, ha dit el davanter Edgar Hernández, un dels capitans i el tercer jugador més veterà de la plantilla, al darrere de Mackay i Ángel Martínez. “En el moment en què estem, sé perfectament el que s’ha de fer, que és intentar treure el millor de tothom: ajudant, parlant amb els joves i amb els menys joves, sabent que ens estem jugant moltíssim. Però ens anirà bé”, hi afegia el davanter gavanenc, que assumeix que la seva feina és intentar que brillin jugadors com ara Stoichkov.

Hidalgo confia molt en la mentalitat de l’equip per tirar endavant la situació, ja que manté viu els records dels èxits que ha tingut amb ells, la salvació a Olot i l’ascens a segona la temporada passada: “Ara és el moment de saber com afrontar aquesta pressió en la categoria i nosaltres sabem perfectament on som. Estic convençut que nosaltres estem molt forts mentalment.”

En el moment en què estem, sé perfectament el que s’ha de fer: treure el millor de tothom
Edgar Hernández
davanter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)