Girona

Francisco: “Demà no m’importaria jugar pitjor i guanyar”

El Girona recupera a Juanpe, Samu Saiz i Ramon Terrats per rebre al Saragossa

Francisco ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al Girona-Saragossa de demà (21 h) a Montilivi.

Estat de l’equip

“Després del partit del Rayo la gent estava fotuda. Vam fer les coses bé i vam marxar de buit. Tot i això hem agafat la setmana d’entrenaments amb optimisme. Tothom està connectat, amb ganes de jugar i de millorar. Conscienciats de treure els tres punts contra un rival difícil.”

Altes i baixes

“Juanpe i Terrats estan disponibles, tot i que els ha faltat dies d’entrenaments. També entrarà a la llista Samu Saiz, que ha fet un enorme esforç per ser-hi. Tenim les baixes de Bernardo, que està lesionat; Valery i Franquesa tenen covid; Pablo Moreno ho ha intentat fins al final però serà baixa també.”

Arbitratge

“Lògicament ha estat molt comentat durant la setmana. Hem mirat enrere i no és només el penal d’Arnau, o la decisió de no xiular el penal de la mà. Hi ha moltes accions que ens han perjudicat en quant ha resultats. Però res, ens toca seguir, queden vuit partit i hem de confiar que no tornarà a passar i si passa, que sigui al revés. Confiem en la professionalitat del trio arbitral que vindrà demà que intentarà fer les coses bé perquè no hi hagi cap problema.”

López Toca, és l’arbitre demà, qui va expulsar Stuani en la final contra l’Elx

“No sé qui és. No em preocupo molt d’això. Confio plenament en què el partit surti bé. Hem de deixar aquest tema de banda perquè ens toca fer la nostra feina i guanyar.”

La lluita pel play-off

“Tant de bo que podem mantenir oberta la via per la sisena plaça. Això passa per guanyar demà. Necessitem guanyar per tornar a estar a prop i per il·lusionar-se. Però insisteixo que això passa per competir bé i fer les coses bé per intentar sumar tres punts que ens farien viure el cap de setmana de manera diferent.”

Saragossa

“Ens trobem a un rival que ho ha passat malament durant molt de temps i ara passa el seu millor moment. Té jugadors que el curs passat van jugar el play-off, i d’altres experimentats, més reforços que han tingut al mercat d’hivern com Álex Alegria.

Està jugant bé. Li va costar a principi de temporada i es va veure en una situació fotuda. És un equip perillós.

És un equip que té una mescla depèn de qui pugui jugar a dalt, pot canviar la seva manera de jugar. Té gent al mig del camp que té molt bon domini de la pilota i jugadors ofensius i dinàmics. Ens obligarà a fer les coses bé.”

Què ha canviat del Girona?

“Aquest equip va tenir moltes dificultats en el dia a dia per entrenar. Ens faltava molta gent. Quant hem tingut una mica d’equilibri amb això, l’equip ha millorat. Sobretot amb la pilota, però això no surt de dir-ho, s’ha de treballar en el dia a dia. Estem en el nostre millor moment amb la pilota, creant situacions a través d’un joc ofensiu combinatiu i vertical i hem de seguir millorant. No m’importaria però jugar pitjor i guanyar. Tan de bo sigui jugant bé, però sino, un equip competitiu té l’obligació de treure els tres punts demà.”

Defensivament, 12 partits seguits encaixant.

“Firmo encaixar un gol i fer-ne dos. Crec que ho firmem tots. Quan tires una mica de la manta et destapes de dalt o de baix. És el moment de ser una mica més atrevits, posem més gent ofensiva a camp rival, ens juguem més duels en la línia defensiva, al principi no ho podíem fer perquè havíem d’anar amb molta cautela amb els resultats per treure punts i estar en una zona com a la que estem, tranquil·la. L’equip està treballant bé. Intentarem ser molt equilibrats però l’objectiu és marcar un gol més que el rival.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)