Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Estem en el nostre millor moment amb la pilota”

L’arbitratge a Vallecas, en què el Girona va sentir-se damnificat, ha estat un dels temes candents en clau blanc-i-vermella durant la setmana a tots els estaments del club. També al vestidor de l’equip: “Lògicament ha estat molt comentat”, va reconèixer Francisco ahir, en la roda de premsa telemàtica prèvia al duel d’aquesta nit contra el Saragossa. “Hem mirat enrere i no és només el penal a Arnau o la decisió de no assenyalar el penal per la mà. Hi ha moltes accions que ens han perjudicat quant a resultats durant la temporada. Però res... ens toca seguir, queden vuit jornades i hem de confiar que no tornarà a passar”, va indicar. “Confiem en la professionalitat del trio arbitral que vindrà demà, que intentarà fer les coses bé perquè no hi hagi cap problema”, va explicar. Precisament, el col·legiat d’avui és José Antonio López Toca, l’home que va dirigir la final del play-off contra l’Elx (0-1) el curs passat en què va expulsar Cristhian Stuani de manera incomprensible, llastrant les possibilitats del Girona en aquell duel, que va acabar amb l’ascens frustrat. “Si us dic la veritat, no sé qui ens arbitra, no sé si ja ha sortit. Tampoc no em preocupo gaire d’això perquè confio plenament que el partit vagi bé. Intentarem col·laborar perquè hi hagi un bon partit pel que fa a l’arbitratge”, va assegurar el tècnic.

Pel que fa al Saragossa, Francisco va afirmar que és “un equip perillós”. “Ens trobem un rival que ho ha passat malament durant molt de temps i que ara està en el seu millor moment. Està jugant bé, té jugadors que el curs passat van jugar el play-off, d’altres d’experimentats, amb més reforços que han fet al mercat d’hivern, com ara Álex Alegría. Ens obligarà a fer les coses bé”, va expressar. Tot i que la distància és de sis punts, guanyar significaria posar pressió al Rayo Vallecano en la disputa d’un lloc per al play-off. “Tant de bo puguem mantenir oberta la via per a la sisena plaça. Això vol dir guanyar demà per tornar a estar a prop i poder-nos il·lusionar”, va dir el preparador, content amb la versió oferta darrerament pel grup que orienta. “Estem en el nostre millor moment amb la pilota, creant situacions a través d’un joc ofensiu combinatiu i vertical i hem de seguir millorant. No m’importaria, però, demà jugar pitjor i guanyar. Tant de bo sigui jugant bé; però, si no, un equip competitiu té l’obligació de sumar els tres punts”, va manifestar, l’entrenador, conscient que, sense pilota, en canvi, l’equip no acaba de ser contundent. “Quan estires una mica la manta et destapes de dalt o de baix. Intentarem ser molt equilibrat, però l’objectiu és marcar un gol més que el rival. Firmo encaixar un gol i fer-ne dos”, va completar.

JIM: “Només pensem en el Girona”

L’entrenador del Saragossa, Juan Ignacio Martínez, va asseverar que, tot i el bon moment de l’equip, continuen amb tensió. “No ens podem relaxar amb tot el que ens hi juguem. Només pensem en el Girona”, va dir. “És un molt bon equip, ofensiu i té molt bones individualitats”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)