Sabadell

Un altre empat infructuós

El Sabadell no aprofita l’avantatge inicial i se li torna a escapar la possibilitat de guanyar per retallar distàncies amb la salvació

El Sabadell ha tornat a sumar un empat que no li soluciona res a efectes classificatoris. Els arlequinats han començat avançant-se però ha vist com el seu rival li ha capgirat el marcador i després s’ha acabat conformant amb un punt.

El Fuenlabrada ha començat atacant a través de la pilota aturada però ha estat el Sabadell qui s’ha avançat per mitjà d’Ozkoidi, en un xut llunyà (17’). La reacció de l’equip madrileny no s’ha produït fins el segon temps a partir d’una errada d’Ozkoidi (49’) que li ha servit una pilota a Borja Garcés que ha ajustat la pilota al pal. En menys de vint minuts, el Fuenlabrada s’ha avançat en un contraatac definit per Nteka. Però el Sabadell ha tornat al partit en un córner que li ha picat a les cames a Cristóbal. Els intents de tots dos equips per aconseguir la victòria han quedat en no-res en els darrers instants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)