Girona

Una golejada per seguir enganxat

El Girona supera amb solvència al Saragossa i posa pressió al Rayo Vallecano, de qui se situa a tres punts

El Girona ha golejat al Saragossa (3-0) i posa pressió als rivals pel play-off. L’equip dirigit per Francisco dorm a 3 punts del Rayo Vallecano, el sisè, després d’un partit còmode, que ha controlat bé i que s’ha decantat aviat.

I és que si a Vallecas l’arbitratge va perjudicar als blanc-i-vermells, avui han vist l’altra cara. El duel s’ha obert amb un penal a favor per unes mans de Jair que en cap de les repeticions s’ha acabat de apreciar; López Toca l’ha assenyalat, el VAR no l’hi ha portat la contraria i Stuani (6’) ha fet l’1-0. Vuitè gol en el què va de lliga de l’uruguaià, que de seguida ha fregat el segon a la sortida d’un córner.

Ha estat però un primer temps amb pocs sobresalts, igual que l’inici del segon. Ha trencat la dinàmica, Nahuel Bustos, que ha marcat el 2-0 quan portava quatre minuts a la gespa. L’ariet argentí (64’) ha rematat una centrada de Gumbau, després d’un córner picat en curt. Ha lligat bé el partit fins al final el Girona, que no ha patit i ja al final (83’) Sylla ha sentenciat, amb un bon xut des de dins de l’àrea després d’una passada de Yan Couto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)