Girona

Triple salt ofensiu

La coincidència golejadora de Stuani, Sylla i Nahuel Bustos, que han superat una etapa fosca, posa el llacet a la millora del Girona en la producció d’atac

Francisco consolida l’esquema amb dos homes a dalt

El Girona fa una altra cara, i un dels passos endavant més nítids és en la producció ofensiva. Encallat en moltes jornades, Francisco ha sabut trobar la fórmula a partir de la consolidació de l’esquema amb tres centrals i carrilers –la irrupció de Yan Couto hi ha ajudat molt– i dos homes al davant. I entre que el patró funciona i que els davanters, més assortits de pilotes, han retrobat la inspiració, fa tota la pinta que serà l’aposta definitiva per intentar assaltar la zona de play-off.

Cristhian Stuani, en una temporada difícil, no arribarà de cap manera als números de les tres temporades anteriors a Montilivi, però acumula vuit gols després d’haver jugat de titular menys de la meitat de les jornades disputades. Dels vuit gols, sis han arribat en les últimes deu jornades. L’uruguaià sol compartir l’atac amb Mamadou Sylla, que també ha deixat enrere una sequera llarga. El granollerí ha marcat quatre gols en els set últims partits. Els disset gols entre Sylla i Stuani comencen a ser un registre notable en un equip que vivia molt de l’uruguaià però trobava a faltar l’aportació d’altres davanters. I al darrere arriba Nahuel Bustos, que ha trigat moltíssim a treure’s l’ansietat, però que, quinze dies després d’estrenar el compte golejador a segona A, va tornar a veure porteria. Que els puntes s’hagin destapat és un argument més per alimentar l’esperança del Girona.

4
gols en els set últims partits de lliga
9
gols (màxim golejador)
1
doblet
32
partits (27 de titular)
270
minuts triga de mitjana a marcar un gol
4
gols menys que el seu sostre, els 13 amb l’Eupen (1a belga) el curs 2016/17
6
gols en els deu últims partits de lliga
8
gols en la lliga
2
doblets
20
partits (16 de titular)
176
minuts triga de mitjana a marcar un gol
80
gols amb el Girona i 154 entre lliga, ‘play-off’ i copa en equips estatals
2
gols en els tres últims partits de lliga, tots dos a Montilivi
2
gols en la lliga
23
partits (8 de titular)
352
minuts triga de mitjana a marcar un gol
1
doblet en la copa, al camp de la Gimnástica Segoviana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)