Espanyol

L’Espanyol contra la creació de la Superlliga

Superlliga. El club blanc-i-blau se suma al comunicat emès per la UEFA i la LaLiga i ha condemnat enèrgicament la proposta anunciada de creació d’una Superlliga

L’Espanyol se suma al comunicat emès per la UEFA i la LaLiga i ha condemnat enèrgicament la proposta anunciada de creació d’una Superlliga que considera “secessionista i elitista, que ataca els principis de la competitivitat oberta i del mèrit esportiu que ocupen el més profund de l’ecosistema del futbol nacional i europeu”, diu el club blanc-i-blau en un comunicat. En aquest sentit, diu que la creació d’aquesta Superlliga va en contra dels aficionats de tota Europa i un model esportiu on tots els clubs tenen les mateixes possibilitats de poder entrar en una competició europea per mèrits esportiva. “LaLiga defensa aquesta tradició futbolística europea del futbol per a tothom. El concepte proposat per 12 clubs europeu destrueix aquest somni, tancant la porta al cim del futbol europeu i permetent l’entrada de només uns pocs a una elit”, afegeix en el comunicat l’entitat blanc-i-blava que s’alinea amb el comunicat emès per la lliga. “La nova proposta de competició europea no és més que un plantejament egoista, dissenyat per enriquir encara més als més rics. Destruirà l’atractiu de tot el joc i tindrà un impacte profundament perjudicial per al futur immediat de LaLiga, dels clubs que formen part i de tot l’ecosistema futbolístic”.

En el comunicat afegeix que aquesta Superlliga impactarà també en la resta dels esports als quals, en l’actual temporada, LaLiga aporta més de 126 milions d’euros ja que posa en perill el sistema de contribucions aprovat en el Pacte de Viana. “Utilitzarem totes les eines a la nostra disposició i treballarem amb totes les parts implicades per defensar la integritat i el futur de el futbol espanyol en el millor interès del joc”, tanca el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)