Espanyol

Empat valuós que apropa una mica més el retorn a primera (1-1)

2a divisió A. Els blanc-i-blaus mantenen la diferència amb els andalusos, tercers, a 10 punts i el goal average. Sadiq ha avançat els locals i Dimata ha empatat. RDT ha tornat a fallar un penal per culminar la remuntada

Almeria 1 Espanyol 1

ALMERIA:Makaridze; Iván Balliu (Aitor Buñuel, 46’), Maras, Cuenca, Akieme; Samú Costa, Morlanes; Aketxe (Brian Rodríguez, 67’), Robertone (Villar, 81’), Lazo (Ramazani, 81’); Umar Sadiq.ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Calero (Lluís López, 82’), Cabrera, Pedrosa; Keidi Bare, Darder (Mérida, 82’), Embarba, Puado (Melamed, 75’); Dimata (Wu Lei, 75’), Raúl de Tomás (Pol Lozano, 92’).GOLS:1-0 (50’) Sadiq; 1-1 (58’) Dimata; ext.ÀRBITRE:Gálvez Rascón. T.G.: Makaridze (71’); Darder (73’)t

L’Espanyol ha sortit d’Almeria amb un valuós empat, però amb el regust que la sisena victòria consecutiva se li ha escapat de les mans després que RDT ha fallat un nou penal, però ha estat un dels futbolistes claus del partit. El triomf hauria estat definitiu per liquidar l’ascens, però, l’empat és un resultat positiu: manté a deu l’Almeria, el tercer, i conserva la diferència de gols a favor seu a manca de 21 punts per acabar el campionat. L’empat només ajornarà el retorn dels catalans a primera que segueixen amb un rumb consistent i ja acumulen 12 jornades sense perdre.

Almeria i Espanyol s’ha deixat els gols per la segona després d’una primera part contemplativa. Sadiq ha inflamat el duel aprofitant una pilota en profunditat per guanyar, en velocitat, l’esquena de Fernando Calera i ha enviat la pilota al fons de la xarxa anticipant-se a la sortida de Diego López. L’Espanyol, ràpidament, ha tornat a equilibrar el partit amb una gran jugada de RDT. El madrileny s’ha desfet dels dos jugadors de l’Almeria per deixar una deliciosa assistència per a Dimata que només ha ficat el cap per anotar el seu tercer gol del curs. L’Espanyol s’ha animat i RDT ha forçat un penal. El pitxitxi blanc-i-blau ha estat l’encarregat de llançar la pena màxima, però Makaridze ha endevinat les intencions del davanter. Tercer penal consecutiu fallat per RDT. El punta ja va errar davant l’Albacete i el Leganés i avui, tot i llançar bé el penal s’ha trobat amb una nova decepció que ha avortat les opcions de remuntada. RDT ha volgut redimir-se i ha tingut a tocar el gol del triomf en una rematada de cap que ha trobat una mà miraculosa de Makaridze, salvador dels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)