Espanyol

Un pas més cap a l’ascens

2a divisió A. Empat valuós de l’Espanyol que li serveix per mantenir l’Almeria a 10 punts i ampliar el seu lideratge. RDT ha fallat un altre penal que hauria donat un triomf definitiu

Almeria 1 Espanyol 1

ALMERIA:Makaridze; Iván Balliu (Aitor Buñuel, 46’), Maras, Cuenca, Akieme; Samú Costa, Morlanes; Aketxe (Brian Rodríguez, 67’), Robertone (Villar, 81’), Lazo (Ramazani, 81’); Umar Sadiq.ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Calero (Lluís López, 82’), Cabrera, Pedrosa; Keidi Bare, Darder (Mérida, 82’), Embarba, Puado (Melamed, 75’); Dimata (Wu Lei, 75’), RDT (Pol Lozano, 92’).GOLS:1-0 (50’) Sadiq; 1-1 (58’) Dimata.ÀRBITRE:Gálvez Rascón. T.G.: Makaridze (71’); Darder (73’)t

L’Espanyol va aconseguir un empat molt valuós contra l’Almeria que li serveix per ampliar el lideratge (ara tres punt per sobre del Mallorca) i mantenir a deu de distància l’Almeria. Tot i això, l’empat deixa un punt agredolç a les files blanc-i-blaves. I és que els catalans van poder marxar amb els tres punts a la butxaca i sumar la seva sisena victòria consecutiva. RDT va ser la figura nuclear del partit. El madrileny es va inventar una deliciosa assistència cap a Dimata, que va fer l’empat a plaer. Minuts abans, Sadiq havia avançat els locals, que no havien inquietat els dominis de Diego durant la primera part.

RDT feia carburar el seu equip i forçava un penal. El pitxitxi agafava la pilota amb seguretat per llançar des dels onze metres. Bona execució ajustada al pal dret, però Makaridze va endevinar la intenció del madrileny, que va fallar el seu tercer penal consecutiu. El davanter no va desistir fins al final, i va tornar a disposar d’una gran ocasió per fer el gol del triomf, però de nou Makaridze va treure una mà prodigiosa per evitar la derrota.

El rumb de l’Espanyol és pletòric i apunta cap a primera. Són ja 12 jornades sense perdre, i només cal posar data al calendari per a l’ascens per a un equip sense pors.

És una llàstima el penal fallat; volíem guanyar i encarrilar l’ascens, però ja queda menys
Diego López
porter DE L’ESPANYOL
Hem estat a prop d’aconseguir els tres punts. RDT està fotut, però ha fet un gran treball per a l’equip
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)