Girona

Juanpe, en l’onze amb més presència del Girona en la LFP

150 partits. El canari és entre els blanc-i-vermells amb més duels a la LFP. L’únic company d’equip que té al davant és el capità Aday Benítez

Juanpe Ramírez viu una temporada atípica. Acostumat a superar la trentena de partits, el central canari acumula tot just vuit partits de lliga en la seva cinquena temporada a Montilivi. No és que hagi perdut el pes que ha tingut sempre a l’eix de la defensa, sinó que li ha tocat viure contratemps gens habituals en la seva trajectòria, primer per uns problemes musculars i després per una lesió al tendó d’Aquil·les. Superats els problemes, Juanpe va viure una cita especial contra el Saragossa, perquè li permetia arribar als 150 partits amb la samarreta blanc-i-vermella.

Fitxat l’estiu del 2016 del Valladolid, Juanpe ha fet arrels a Girona. Des que va arribar, va ser indiscutible a l’eix, va celebrar l’històric ascens a primera i va tenir un aterratge impactant en l’elit en ser autor de cinc gols. El rendiment i la projecció van captar l’interès de diversos clubs, però Juanpe s’ha anat quedant a Montilivi. I de la plantilla actual, després de la marxa de jugadors com Granell, Alcalá i Ramalho, queda juntament amb Aday com a supervivent de l’ascens.

Juanpe ha arribat en la seva cinquena temporada a Montilivi als 150 partits amb la blanc-i-vermella, repartits entre primera divisió (68), segona A (75), fase d’ascens a primera (4) i copa (3). El canari és l’onzè futbolista amb més partits al Girona (comptant-hi copa i fase d’ascens) en la Lliga de Futbol Professional. Dels deu futbolistes que el precedeixen, només el capità Aday Benítez (195) és company de vestidor. El rècord el té Àlex Granell (233, després de jugar-ne dos aquest curs), que va superar l’heroi de l’ascens a segona A, Migue (222).

A LA LFP
(entre lliga de 1a i 2a A, copa i ‘play-off’)
Granell 233 Migue 222 Pere Pons 210 ADAY 195 Borja García 192 Ramalho 191 Jandro 175 Jose 164 Dorca 157 Felipe 153 JUANPE 150
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)