Girona

Cristóforo: “L’equip està convençut que lluitarà per pujar a primera”

L’uruguaià del Girona ha repassat l’actualitat esportiva del club

Sebastián Cristóforo ha atès aquest migdia els mitjans de comunicació a través d’una roda de premsa virtual per repassar l’actualitat esportiva del Girona, centrada sobretot en les opcions dels gironins d’acabar disputant el play-off d’ascens. “Cada vegada queda menys, ja només són set finals, i no depenem de nosaltres mateixos però estem en el moment clau i l’equip es troba molt bé. Ens hem de centrar en seguir la ratxa de victòries i retallar distància als de dalt per acabar entrant al final”, ha comentat el migcampista uruguaià, que reconeix que la temporada ha estat molt irregular: “Durant tot el curs hem viscut molts alts i baixos, pels casos de Covid, les expulsions, les lesions, etc. Però estem en el millor moment i tots els jugadors estem a punt per donar el màxim de nosaltres”. En aquest sentit, Cristóforo també ha assegurat que “l’aspecte anímic pot ser un factor clau en aquest final de temporada”, i que en aquest sentit els gironins hi tenen un punt a favor, la dinàmica ascendent de les últimes jornades.

A nivell personal l’uruguaià s’ha ofert a jugar de central si Francisco ho creu convenient per cobrir les baixes, i ha celebrat haver recuperat el protagonisme. “Hem anat canviant l’esquema i l’estil. Tothom està disposat a ajudar l’equip des de dins i ara per sort m’està tocant a mi, tot el que realment importa és que l’equip guanyi i no qui jugui”, diu Cristóforo, que no vol ni pensar en el seu futur, i és que si no s’assoleix l’ascens no s’activarà la clàusula de renovació del seu contracte per una temporada més: “Si pugem s’amplia el contracte i sinó ja veurem, però ara el que vull és entrar al play-off perquè l’equip està convençut que lluitarà per pujar a primera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)