Girona

ERIC PIMENTEL

DAVANTER DEL BANYOLES

“Creiem en la salvació al cent per cent”

“Vam sortir molt reforçats després de l’última victòria contra la Muntanyesa”

“Espero poder seguir fent més gols i ajudar a aconseguir la permanència”

La dinàmica és cap amunt i jo crec que podem revertir la situació. Veig la gent molt bé, tothom concentrat i convençut

La golejada (3-0) contra la Muntanyesa va ser tota una bombolla d’oxigen per al Banyoles, que, després d’una mala primera fase, aspira a assolir la permanència ara en la segona. Èric Pimentel (Santa Llogaia d’Àlguema, 1997), aterrat al mes de gener procedent del Peralada, és un dels noms del moment en clau blava, amb cinc gols en els últims deu partits.

Com està l’equip?
Vam sortir molt reforçats després de l’última victòria. Un 3-0 implica no encaixar i també fer gol, que ens estava costant. Ens reforça i ens motiva de cara als propers partits per afrontar-los de la millor manera. Sobretot aquest cap de setmana contra l’Igualada, seria un pas molt important encadenar la segona victòria per creure de veritat en la salvació.
Això li volia dir. L’Igualada és un rival directe i si guanyen el deixarien cinc punts enrere.
Sí, sí. Aquest cap de setmana és clau. No ho afrontem com una final, perquè no ho és, però sí com un partit superimportant perquè ens hi va molt. Ens podríem posar en el grup dels de dalt, que lluiten per la salvació, i deixar una mica més enrere l’Igualada i la Muntanyesa, a qui vam guanyar aquesta passada jornada.
Queden vuit partits i són a set punts de la permanència, tampoc és impossible.
Exacte. No tothom guanyarà tots els seus partits... Estarà tot molt igualat i nosaltres tenim molta confiança. Creiem en la salvació al cent per cent i creiem que és possible. Hi ha 24 punts en joc i som a set. Si fem les coses bé, m’atreveixo a dir que depenem de nosaltres mateixos.
Què li ha passat a l’equip durant el curs?
Jo vaig arribar a meitat de temporada, però l’equip ja des del principi va estar a baix i es fa molt difícil sortir-hi. La confiança no és la mateixa, jugues diferent quan saps que ets a baix i no a dalt. D’equip per estar més amunt, en tenim, el que passa és que les coses no ens van sortir. En alguns partits vam tenir mala sort, en altres realment no vam estar bé o potser no vam saber competir com calia, però crec que l’equip ha millorat molt les darreres setmanes.
És optimista, doncs.
La dinàmica és cap amunt i jo crec que podem revertir la situació. Tal com estem ara, hem assumit molt bé els conceptes que vol el mister, a l’equip tothom sap a què juga. Hi ha hagut una adaptació entre entrenador i entrenador, que sempre és complicat, però ara veig la gent molt bé, tothom concentrat i convençut que ho aconseguirem.
Vostè va arribar al gener. Com ha estat l’adaptació?
Molt bé. Vaig marxar del Peralada a la recerca de minuts i protagonisme i al Banyoles em van acollir amb els braços oberts des del primer dia. El cos tècnic m’ha mostrat una confiança brutal i últimament ho he pogut transmetre amb gols. Estic molt content per com m’estan anant les coses individualment, ara espero que col·lectivament acabin bé també.
Passa un bon moment.
Estic disputant molt minuts, la meva confiança creix, i a mesura que vas fent gols encara més. Al final un davanter viu del gol. Em sento molt còmode amb el rol que tinc a l’equip i espero poder seguir fent més gols i ajudar a la salvació de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)