Girona

El futur a Montilivi, una incògnita

Ara Francisco ha dirigit 50 partits al Girona entre lliga, fase d’ascens i copa, i arribarà com a mínim als 56 al final d’aquesta temporada, que poden ser 58 o 60 si s’arriba al play-off. El que encara és una incògnita és si l’andalús superarà aquesta xifra com a tècnic del club de Montilivi, i és que al juny acaba el contracte que va firmar quan va arribar al final de la temporada passada. Per tant, la seva continuïtat està en l’aire, i la previsió no és que s’esvaeixin els dubtes sobre el seu futur en les pròximes setmanes. I és que, tal com el mateix tècnic va confirmar ahir en una entrevista a RAC1, el club encara no s’ha posat en contacte amb ell ni per oferir-li la renovació ni per comunicar-li que no es compta amb ell per a la temporada que ve, una situació similar a la dels jugadors que també acaben contracte el 30 de juny com ara Aday o Juan Carlos.

Que les negociacions no s’hagin començat no és gens concloent, ja que amb la incertesa que hi ha ara mateix sobre el futur del club, amb les possibilitats de disputar el play-off d’ascens a primera i les limitacions econòmiques que pot tenir el club pel límit salarial si no s’assoleix l’ascens, dibuixar un escenari per a la temporada que ve és força complicat en tots els sentits. “El club està centrat a solucionar els temes econòmics que han sorgit, ara s’ha fet l’ampliació de capital... Al final els contractes valen poc. Nosaltres estem centrats a acabar bé la temporada i després ja veurem què passa i, sigui el que sigui, estarem agraïts al que hem viscut”, va dir el tècnic ahir al Tu diràs de RAC1.

SENSE CONTACTES

El club encara no li ha proposat la renovació ni li ha comunicat que no continuarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)