Girona

L’Olot s’aferra a l’orgull per al miracle

2a divisió B. Miquel Àngel Muñoz és presentat com el nou entrenador de l’Olot en substitució de Gabri

La temporada a l’Olot està sent un autèntic calvari. Les expectatives amb què es va començar van quedar dinamitades pel camí i ara només queda el miracle per no perdre dues categories d’una tacada. A la desesperada, amb només quatre partits per acabar i pràcticament l’obligació de guanyar-los tots, l’últim cop d’efecte buscat pel club és Miquel Àngel Muñoz, relleu de Gabri, que va deixar el càrrec dimecres al vespre. El nou entrenador, que era ajudant del mateix Gabri, ha estat l’escollit per, amb el mateix cos tècnic que hi havia, evitar el desastre. “La situació de l’Olot és molt complicada”, va reconèixer ahir el president, Joan Agustí, en la presentació del nou preparador en què va explicar el canvi a la banqueta. “Tant Gabri, com el club, de comú acord, hem cregut convenient cancel·lar el seu contracte i al club hem pensat a donar la responsabilitat a Miquel Àngel Muñoz, juntament amb la resta del cos tècnic del primer equip”, va dir sobre una decisió que es va allargar força dies, ja que la derrota al feu de la Peña Deportiva va ser diumenge. “Aquí es consensuen totes les decisions i vam haver-la de madurar”, va justificar Agustí. “No ens podíem precipitar i n’havíem de parlar”, el va refermar el director esportiu, Sergi Raset, també present en l’acte. “Per sobre de tot hi ha d’haver ganes de treure l’orgull i de sortir d’aquesta situació tan difícil. La necessitat, aquestes ganes, i el caràcter han de passar per sobre de qualsevol altra cosa. Estem al límit”, va indicar Raset, introduint ja l’última carta que li queda, al conjunt garrotxí, per aferrar-se, l’orgull, el cor, l’escut, l’èpica. “Havíem de fer alguna cosa diferent i hem pensat a buscar més energia dins del club”, va completar, en aquest sentit, Agustí. “No hi ha temps per a lamentacions, ho hem de tirar endavant i estic convençut que ho farem”, va expressar el director esportiu, que va manifestar que la decisió de destituir Raúl Garrido per portar un Gabri que ha tingut un pas de tres mesos al club “no va ser un error”. “L’equip ha evolucionat i ha crescut. La feina de Gabri era molt bona, ens ha aportat coses i el seu pas per aquí, encara que hagi estat durant poc temps, deixa petjada”, va afirmar Raset.

“Tinc il·lusió i ganes”

Miquel Àngel Muñoz s’estrenarà dissabte (17 h) al feu de l’Atzeneta. “Els jugadors estan mentalitzats per tirar la situació endavant. Ens falta l’encert de canviar la dinàmica i les coses negatives”, va expressar el nou tècnic. “Jo sé el que puc aportar: experiència, il·lusió i ganes. I puc assegurar que la plantilla s’hi deixarà la pell”, va cloure Muñoz.

ELS PROTAGONISTES

Havíem de fer alguna cosa diferent i hem pensat a buscar més energia dins del club
Joan Agustí
PRESIDENT DE L’OLOT
Els jugadors estan mentalitzats. Puc assegurar que la plantilla s’hi deixarà la pell
Miquel Àngel Muñoz
EnTRENADOR DE L’OLOT
La necessitat, les ganes i el caràcter han de passar per sobre de qualsevol altra cosa
Sergi Raset
director esportiu DE l’OLOT
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)