Espanyol

Reacció sense premi a València (2-1), i en zona de descens

L’Espanyol suma cinc partits sense guanyar

L’Espanyol continua sense poder aixecar el cap en la lliga i ha sumat una nova derrota, aquest cop a domicili (2-1) contra el València, un equip de la zona mitja de la taula. Les blanc-i-blaves han caigut en zona de descens.

L’equip ha encaixat una diana en els primers instants, obra de Jansen, però de seguida ha reaccionat i ha començat a posar pressió sobre la porteria rival. Soldevila i Vanegas s’han apropat al gol. El València també ha tingut oportunitats però Quesada ha estat encertada en la seva actuació.

L’Espanyol ho ha continuat intentant en el segon temps amb accions de Maya, Nora i Julve però no ha trobat porteria. El València sí que l’ha trobat en un xut de Marta Carro tot i que l’equip local havia avisat amb dos xuts al travesser. Les blanc-i-blaves s’han aferrat al partit i Anaïr, amb un golàs, ha escurçat distàncies però en el final del partit el València s’ha defensat prou bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)