Girona

El Girona s’instal·la en zona de ‘play-off’ per primera vegada

La victòria del Sabadell contra el Rayo deixa els gironins en el sisè lloc

El Girona s’ha instal·lat per primera vegada en tota la temporada en zona de play-off d’ascens a primera divisió. La derrota del Rayo Vallecano al camp del Sabadell, que ha estat capaç de resistir amb deu jugadors durant mitja hora, deixa els gironins en el sisè lloc.

Després de la victòria de dissabte contra el Tenerife, l’equip blanc-i-vermell necessitava una derrota de l’Sporting o del Rayo Vallecano per acabar la jornada entre els sis primers. L’Sporting va empatar a Leganés, amb la qual cosa l’equip de Francisco va retallar dos punts a dos dels rivals que el precedeixen. Encara l’ha afavorit més l’ensopegada del Rayo a la Nova Creu Alta, on el Sabadell ha celebrat un triomf vital. Adri Cuevas ha marcat el gol (53’), poc abans de l’expulsió d’Ozkoidi (58’). L’equip d’Antonio Hidalgo ha sabut resistir tot i el domini dels madrilenys, i en l’últim segon Èdgar ha fet el 2-0.

El Girona és sisè, amb els mateixos punts que l’Sporting, cinquè, i amb un punt de marge respecte al Rayo, que dilluns que ve s’enfronta al Leganés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)