Espanyol

Pedrosa: “Volem tancar l’ascens aquesta setmana”

Optimista. “Anem a Saragossa amb la mentalitat de guanyar però sabem que serà un partit complicat”, ha dit el lateral que es mostra ambiciós. “Volem pujar però també acabar primers”

L’Espanyol és a un pas de l’ascens. Els blanc-i-blaus en tenen prou en sumar un punt en la seva visita a la Romareda aquest dissabte. “No queda res. Aquesta setmana podem complir l’objectiu. Tot depèn de nosaltres i anirem a Saragossa a guanyar. Ha estat un any molt difícil i ara ho volem tancar aquesta setmana”, ha dit Adrià Pedrosa en declaracions als mitjans del club. El lateral és conscient que el partit no serà fàcil per la situació del rival. “El partit contra el Saragossa serà molt complicat. Ells estan lluitant per evitar el descens. Ja sabem quina mena d’equip és el Saragossa i nosaltres anirem allà amb la mentalitat de guanyar i tornar amb els tres punts”. Tot i això, el defensa confia en les bones prestacions de l’equip que acumula 14 jornades sense perdre. “Ara tenim confiança per com estem treballant, però és el resultat de tot el que hem treballat i que ens fa anar a fons en aquests moments. El treball del dia a dia es veu el cap de setmana”.

Pedrosa no es conforma només amb l’ascens i ja apunta a objectius més ambiciosos. “Portem uns resultats molts bons i hem de seguir amb aquesta ratxa. El que volem és pujar, però també acabar primers”, ha dit el català que també ha valorat el seu moment personal. “Estic en un moment molt bon, amb continuïtat i la confiança del cos tècnic. Ara només vull seguir així”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)