Espanyol

Mérida: “No hem de pensar en l’ascens sinó en el joc”

Concentrat. El mig veu el retorn a primera a tocar però toca de peus a terra. “La clau és que tinguem la capacitat de mantenir la calma, el Saragossa es juga molt i en la seva situació és perillós”

Fran Mérida era una de les noves cares d’aquest Espanyol. El mig va arribar aquest estiu procedent de l’Osasuna amb la missió d’aportar el seu gran d’experiència dins de l’equip. L’inici de curs va ser una peça important, però el seu protagonisme ha anat minvant en aquesta segona volta. “Ara he participat en menys minuts en aquesta segona volta, però dins del grup estic encantat”, ha dit el jugador en declaracions als mitjans oficials del club. “El grup està funcionant bé. Si he de jugar cinc minuts o mitja hora o tot el partit estic preparat mentalment i físicament. Estic per ajudar i això és el que fem tots. Aquesta ha estat una de les claus. El grup ha anat creixent i tots som importants i estem per ajudar”, ha subratllat que està “encantat” a l’Espanyol. “Sabia que venia a un grandíssim club i tenia clar les ambicions i la responsabilitat

Fran Mérida està concentrat en el duel del Saragossa de dissabte. Un partit on l’Espanyol espera tancar l’ascens. “Estem bé amb molta il·lusió. L’objectiu està a prop i ho podem aconseguir aquest dissabte. Anem amb aquesta intenció a Saragossa”, ha apuntat. Tot i això, el mig té clar que el millor és no capficar-se en el partit i mantenir la rutina diària. “Seguim amb la línia de tot l’any i respectant el rival. Ells lluiten per la permanència i els rivals, en aquestes situacions, treuen el millor de si mateixos. Serà un rival que intentarà guanyar i ens hem d’esperar un rival que serà agressiu”, ha avisat tot afegint: “La clau és que nosaltres tinguem la capacitat de mantenir la calma i fer el que hem anat fent al llarg de la temporada. Portem una ratxa molt bona de resultats i sensacions perquè he sabut mantenir una regularitat en com afrontem els partits i com actuem. No hem de pensar gaire en què pot venir després sinó centrar-nos en el joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)