Espanyol

Vicente Moreno: “No signo l’empat”

El gran dia. “No tenim res fet, això s’ha d’aconseguir sobre el terreny de joc”, diu prudent el tècnic que afegeix: “Noto l’afició il·lusionada i no volem fallar”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa. El tècnic està davant el seu gran dia, aquell en què l’ascens pel qual tant han lluitat ell i els seus homes pot veure la llum. Un punt serà suficient a La Romareda per tornar a ser equip de primera divisió. “No signo l’empat. Com es fa això? I tampoc el Saragossa. Hem preparat el partit per superar el rival i el Saragossa també haurà fet el mateix. Esperem portar els tres punts”, ha dit el tècnic que ha mesurat molt les seves paraules. “Avui és un gran dia perquè hem pogut entrenar i demà esperem que sigui un gran dia perquè haurem guanyat”, ha dit per afegir: “És un partit important per a tothom i en l’estat d’ànim deu influir però hem treballat a consciència com cada dia de la setmana per guanyar el partit. No estic dins de cadascú però sabem de la importància del partit i el que pot significar però hem de pensar en el partit i les coses que fem bé”. El tècnic ha intentat abstreure’s de qualsevol mena d’eufòria. “No tenim res fet. Estem en una bona situació i el que hem de fer és moltes coses bé per guanyar el partit i certificar el que vindrà després. Que si hi ha gent que ho veu més a prop ja depèn de l’optimisme de cadascú. No tenim res aconseguit i això s’ha de certificar sobre el terreny de joc”, ha insistit el preparador. “Juguem contra un transatlàntic que hauria d’estar primera divisió. A priori veig un partit molt difícil. Hem de fer moltes coses per guanyar. Tenim molt respecte al rival”. El tècnic també ha llançat un missatge als seguidors: “Noto l’afició il·lusionada i amb ganes de què l’equip guanyi. Tenim una possibilitat i ens empenten a què així sigui. No volem fallar i que estiguin orgullosos. En les nostres mans estar fer un bon partit i guanyar-lo”.

D’altra banda, el tècnic també ha parlat de noms propis com RDT. “El fet de tenir o no un jugador sempre hi ha variants però l’esperit serà el mateix: guanyar. Tenim diverses alternatives. Estem parlant d’un jugador important perquè la seva aportació així ho diu. Ens agradaria tenir tots els jugadors disponibles. Podem posar a Nico (Melamed), Melendo o Javi (Puado)” i Diego López. “Tenim un jugador que ha guanyat la Champions i la lliga. L’experiència que té és brutal i l’ha posat al servei del grup”. i del patiment del capità, David López.”Hem vist el patiment de jugadors a les cares el primer dia que vaig entrar. Té aquesta espina clava i sé el treball que hi ha darrere. Per això, demà és un partit important. El volem guanyar”.

També del rècord de punts de la segona divisió que té el Dépor amb 92 punts. “De moment anem a certificar la primera possibilitat que tenim i després sempre volem més. El segon pas no el pots donar fins que no tens el segon. Som ambiciosos i en això no ens guanya ningú”.

Per últim, de la clau de la temporada. “Hem sigut molt constants des de l’inici i hem fet 45 punts en la primera volta i no és fàcil. Ja veurem si els fem a la segona. Hem tingut una continuïtat i això no és fàcil mantenir-ho i d’aquí ve la diferència. Queden punts en joc per allunyar-nos o que s’apropin. Hem arribat al final de temporada com a motos en l’aspecte físic però la clau és la constància i a regularitat en la puntuació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)