Girona

Francisco: “Sé que anem sisens, però no he mirat la classificació”

El tècnic ha parlat en la prèvia del partit que el Girona juga diumenge (18.15h) al feu del Logroñés.

Francisco ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit que el Girona juga diumenge (18.15h) al feu del Logroñés. El tècnic ha confirmat que té a tothom disponible i, per tant, Mamadou Sylla i Pablo Moreno, tornaran a la convocatòria.

Treball de l’aspecte mental

“Tenim gent molt intel·ligent. Sabem perfectament d’on venim i queda molt encara. La gent és conscient. La situació en la que estem de moment és temporal i hem de seguir treballant. Diumenge tenim un partit molt important. “

Estat plantilla

“Hem hagut d’anar alliberant les càrregues perquè ha estat una setmana llarga d’entrenaments. Demà tenim un altre entrenament i veurem, però en principi tindrem a tota la plantilla disponible. Hem tingut una setmana molt bona d’entrenaments, tothom vol participar i això fa que el nivell de l’equip vagi pujant.”

Els rivals

“El primordial som nosaltres. Som aquí per mèrits propis, estem guanyant, estem sabent patir i estem treballant a nivell ofensiu i defensiu millor que en tota la temporada. Ens hem de centrar en el partit del Logroñés, que es juga molt. Serà molt difícil. Estem contents del moment de forma que passem però hem de seguir amb la mateixa intenció i el mateix treball.”

La dinàmica

“La bona dinàmica ve pel treball, pel compromís de tothom. I hem de seguir així. El què ens ha portat aquí és ser molt honrat en el treball, saber que hem de fer cadascú i sabem que tenim un rival molt complicat. Som en el moment més important de la temporada on volíem ser i ara hem de seguir amb compromís i ambició.”

Canvia alguna cosa

“No ha canviat res. Hem treballat el mateix. Tothom sap d’on venim i tothom està traient el millor de cadascú en benefici de l’equip. Som conscients de la dificultat que tindran tots els partits que ens quede. Jo, si us soc sincer, no he mirat ni la classificació. Sé que anem sisens. No m’importa. M’importa que l’equip estigui fort mentalment, preparat i sigui competitiu.”

Logroñés, mala ratxa

“A molts equips els hi ha passat, d’encadenar partits sense guanyar. Al mercat d’hivern es va reforçar amb jugadors que li han anat mol també com Pacheco i Nano Mesa i ara està en un bon nivell. És un equip que en el seu camp fa molt bé les coses, sap a què juga i és un partit complicat. Anem amb respecte.”

Els propers partits

“No hi ha rival fàcil. Equips que es juguen el descens guanyen a equips que estan lluitant pel play-off i també per l’ascens directe. Tot està molt igualat, tothom treurà el seu màxim per treure punts. No mirarem el rival, sinó el que hem de fer nosaltres. Haurem de ser superiors al Logroñés per aconseguir els tres punts.”

El partit

“Hi haurà fases del partit en què haurem de jugar amb el marcador, però des del minut 1 intentarem guanyar el partit. És important mantenir la porteria a zero contra un rival que té moltes virtuts en atac, que li està costant ara marcar, però té jugadors que han estat molt importants en la categoria marcant gols i haurem d’estar atents. “

La classificació

“Si haig de mentir, em costa i s’em nota. Sé que som sisens, però no he mirat la classificació. No sé quina distància hi ha entre el desè, el sisè... no tinc ni idea. Ho prometo. Sé que anem sisens i que li portem un punt al Rayo i estem empatats amb l’Sporting, però no sé quants punts porta el Tenerife. No ho sé. Només m’importa que l’equip estigui preparat. Si acabem com estem serà una alegria per a tots.”

Distància recuperada

“Fa tres setmanes el Rayo ens treia 7 punts, era difícil pensar que podríem ser on som ara. Sí que pensàvem que podíem arribar amb opcions al final. Pot ser una sorpresa però és un treball fet per tots els jugadors, no podem baixar ni deixar de treballar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)