Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“El que més m’ha agradat és que m’han seguit sempre”

Francisco viu, sense cap mena de dubte, el seu millor moment des que va arribar a la banqueta del Girona. Aterrat d’urgència en l’últim tram d’un curs passat que va acabar amb l’ascens frustrat, el tècnic veu ara com, després d’una campanya farcida d’obstacles, l’equip que orienta rutlla. “El grup mai ha deixat de seguir-nos. Això és el que més m’ha agradat. Per a un entrenador, quan els resultats no arriben i no surten, veure que la teva gent et segueix, que creu en el que fem i en el missatge, és superimportant”, va explicar el tècnic en la prèvia. I és que l’equip blanc-i-vermell segueix creixent i arriba a Logronyo havent guanyat sis dels últims vuit partits. “La bona dinàmica ve pel treball, pel compromís de tothom. I hem de seguir així. El que ens ha portat aquí és ser molt honrats en la feina, saber què hem de fer cadascú ”, va dir. “Som en el moment més important de la temporada, on volíem ser, i ara hem de seguir amb compromís i ambició”, va completar l’andalús, que va revelar que no mira la classificació: “Sé que som sisens, però no he mirat la classificació. No sé quina distància hi ha entre el desè, el sisè... no en tinc ni idea. Ho prometo. Només m’importa que l’equip estigui preparat.”

L’entrenador, doncs, no surt del dia a dia i del partit a partit, una fórmula que li ha funcionat. “Sabem perfectament d’on venim i queda molt encara. Ens hem de centrar en el partit del Logronyès, que s’hi juga molt. Serà molt difícil”, va indicar. “És un equip que al seu camp fa molt bé les coses i que sap a què juga. Hi haurà fases del partit en què haurem de jugar amb el marcador, però des del minut 1 intentarem guanyar”, va expressar. “És important mantenir la porteria a zero contra un rival que té moltes virtuts en atac, li està costant ara marcar però té jugadors que han estat molt importants en la categoria marcant gols i haurem d’estar atents”, va concloure sobre el rival.

“Tenen molt potencial”

Sergio Rodríguez, el tècnic del Logronyès, va lloar el Girona. “És un equip amb molt potencial i amb jugadors de molt nivell per la categoria”, va explicar el preparador d’un equip que no acaba d’enlairar-se al seu camp. “No està sent tan determinant com altres anys, però guanyar a Las Gaunas és fonamental”, va assegurar.

FOCALITZATS

“La bona dinàmica ve pel treball, pel compromís de tothom”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)