Espanyol

Es treuen la motxilla de la responsabilitat

Espanyol. “Hem sabut sempre mantenir la tranquil·litat i carregar amb la motxilla de favorits”, apunta Cabrera. “Hem patit molt”, admet Darder que posa fi a les seves angoixes

L’Espanyol ha tancat a La Romareda l’ascens. Una marató a la qual ha arribat al seu objectiu quatre jornades abans del final. Un epíleg més dolç del que es pensava però meritori per com ha competit l’equip. “Hem sabut sempre mantenir la tranquil·litat i carregar amb la motxilla de favorits. Ho hem celebrat com si fos l’últim dia de la temporada”, ha explicat de manera gràfica Leandro Cabrera. El central també ha parlat del discurs del capità abans de sortir avui a La Romareda. “Tot el grup estava molt compromès i han viatjat jugadors que no podíem estar dins de la convocatòria”. L’arenga de David López ha encès els ànims dels seus companys. Un discurs ple de sentiment i amb les llàgrimes als ulls. David López és l’ànima de l’Espanyol i ell ha patit junt amb Sergi Darder el calvari del descens. “Quan ha xiulat l’àrbitre m’he recordat de l’any passat. Hem patit molt i he tingut discussions a casa. Avui és una alegria”, ha expressat el futbolista d’Artà visiblement emocionat.

“Era un objectiu prioritari, sobretot per les nostres famílies i pels aficionats. Tots junts ho celebrarem, s’ho mereixen. Va ser un any difícil encara que sembli que ja estava fet però hem sigut perseverants”, ha dit Diego López que va camí del Zamora de segona. Embarba ha estat molt expressiu després del partit. “Hem estat un equipàs. Ho anirem a celebrar, gràcies per tot. Això és per als pericos”, ha dit el madrileny que espera trobar-se amb els aficionat demà al migdia a prop de l’estadi on arribarà el bus procedent de Saragossa on l’equip passarà la nit de dissabte.

Per la seva banda, el director esportiu, Francisco Pérez Rufete tampoc podia amagar la seva emoció. “Tenim molt orgull, ho dediquem a la gent. Aviat estaran a primera amb l’equip. Vam estar a l’altura. La presa de decisions i l’anàlisi que vam fer en el seu moment va ser bo. Vam fer un pas enrere, però amb Vicente hem iniciat un projecte i hem fet el primer pas”. I el conseller delegat, José María Duran també ha dit la seva. “Estem feliços, hem sofert però l’afició ho mereix. Sembla fàcil però no és. Aprofitem la primera oportunitat”, per afegir que “la gent veurà el mèrit que té, en el camp els diners no es nota. Conec molt bé aquesta categoria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)