Sabadell

Derrota en un duel directe

El Sabadell haurà de continuar remant per aconseguir la salvació

Oviedo 2 Sabadell 1

OVIEDO:Femenías; Lucas, Grippo, Arribas, Mossa; Sangalli, Edgar, Jimmy, Borja (Bolaño, 87’); Rodri Ríos (Borja Valle, 75’) i Nahuel (Obeng, 76’).SABADELL:Mackay; Jaime, Juan Ibiza, Sierra (Víctor Garcia, 64’); Óscar Rubio, Undabarrena, Boniquet, Cornud (Rey, 79’); Stoichkov (Pena, 71’), Juan Hernández (Edgar, 79’) i Querol (Guruzeta, 64’).GOLS:1-0 (15’) Rodri Ríos. 1-1 (38’) Óscar Rubio. 2-1 (39’) Nahuel.ÀRBITRE:Ocón Arráiz.T.G.:als locals Edgar, Arribas; als visitants Guruzeta, Juan Ibiza.PÚBLIC:Sense públic, a porta tancada al Carlos Tartiere.

El Sabadell ha tornat a encaixar una derrota contra un rival directe en la lluita per la salvació. El conjunt arlequinat s’ha vist superat per l’Oviedo que ha tingut més oportunitats de gol i més encert en la porteria.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per al conjunt arlequinat ja que una centrada des de la banda dreta ha estat definida per Rodri Ríos al fons de la porteria. El Sabadell ha agafat les regnes del partit i ha començat a tenir apropaments destacats però no ha estat fins a finals del primer temps que Òscar Rubio, recollint una segona jugada des de fora de l’àrea, ha empatat el partit. Un minut després, una errada de Boniquet ha suposat un contraatac que ha acabat amb el gol de Nahuel.

En el segon temps, l’Oviedo ha estat l’equip que millors ocasions ha tingut. Mackay ha hagut d’intervenir a un xut llunyà i a un cop de cap de Grippo. L’Oviedo, conscient que un triomf el deixa amb la permanència gairebé assegurada, s’ha tancat tot i que Guruzeta, amb un cop de cap en el darrer sospir, s’ha apropat al gol amb un cop de cap però s’ha trobat amb la intervenció de Femenias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)