Amb pas ferm

EL Girona goleja (1-4) al Logroñés i passi el què passi estarà una jornada més en llocs de play-off

El Girona continua amb pas ferm. Avui a Las Gaunas ha sumat la setena victòria en els últims nou partits i a l’espera del què facin demà Rayo, Leganés (que s’enfronten) i Sporting, s’aferma en els llocs de play-off i dorm cinquè. El triomf ha arribat a costa d’un Logroñés del qui s’ha desfet sense problemes (1-4).

El matx ha quedat pràcticament decidit a la primera part en què els gironins han marxat 0-2. Còmodes tan en atac, com en defensa, ha estat a pilota aturada com han arribat els gols. Dues centrades de Gumbau, una en una falta central que ha rematat Arnau (14’) i una altra en un córner finalizat per Stuani (40’) han encarrilat l’enfrontament pels blanc-i-vermells.

Després del descans el guió no ha canviat. No hi ha hagut resposta d’un inofensiu Logroñés i el Girona ha acabat sentenciant amb un gol de Stuani que ha transformat un penal (57’) que li han fet amb ell mateix. Juanpe (85’) ha arrodonit la golejada recollint un refús de Santamaría dins de l’àrea, també producte d’una falta centrada a l’àrea. Finalment, en un contraatac, Rubén Martínez (91’) ha fet el gol de l’honor dels locals.