Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Les coses surten perquè hi ha treball, compromís i intenció”

El Girona de Francisco no frena. “Les dinàmiques s’han de treballar. Quan són bones, per mantenir-les; quan són dolentes, per trencar-les. Però això es fa amb treball i dedicació, com hem fet tot el curs. Les coses surten perquè hi ha treball, perquè hi ha compromís i perquè hi ha intenció de fer-ho bé. I aquest és el camí”, va reivindicar ahir el tècnic després de la golejada al feu del Logroñés. “Des de la humilitat i el convenciment, hem assolit una victòria important i ara hem de portar la situació com hem fet durant tota la temporada”, va indicar el preparador, satisfet, un dia més, amb la versió oferta pel conjunt que orienta. “El Logroñés a casa va fort. La victòria és per la feina ben feta i ens fa marxar contents”, va dir Francisco, que pel que fa al partit va destacar el desplegament sense pilota dels dos davanters, Cristhian Stuani i Yoel Bárcenas, dels quals va dir que van fer “una feina defensiva fantàstica”. “A partir d’aquí, amb pilota hem generat bones situacions. Hem sabut on ens havíem de fixar per trobar els espais, i també és veritat que l’estratègia ha sortit perfecta, tal com havíem treballat”, va explicar.

Finalment, l’entrenador va parlar del grup que dirigeix i en va voler lloar la companyonia. “M’hauria agradat que haguéssiu vist l’equip en el dinar, abans de sortir al camp. El que jugava, el que no jugava..., tothom donant-se suport i fent-se costat. Som un equip molt unit”, va expressar.

Sergio: “No hem competit”

El tècnic del Logroñés, Sergio Rodríguez, que, sancionat, va veure el partit des de la graderia, va explicar que els van “faltar moltes coses”. “La valoració és molt negativa. No hem competit”, va dir. “Hem sortit del partit molt ràpid i el tercer gol ja ha estat una garrotada definitiva”, va resumir.

COMPANYONIA

“Tothom en el grup es dona suport i es fa costat. Som un equip molt unit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)