Espanyol

L’afició regala una rebuda de primera divisió

Espanyol. Més d’un miler d’aficionats blanc-i-blaus esperen l’equip i el cos tècnic a l’estadi l’endemà de segellar l’ascens

La plantilla i el cos tècnic de l’Espanyol van gaudir d’una rebuda multitudinària a l’RCDE Stadium l’endemà de segellar l’ascens a primera divisió, a Saragossa. Després de dormir a la ciutat aragonesa, l’expedició blanc-i-blava va arribar a Cornellà-el Prat a les 12.30 hores, en autocar. Allà va rebre l’escalf de més d’un miler d’aficionats. L’espanyolisme va escenificar l’estat de joia que viu per haver assolit el retorn a primera unes quantes jornades abans del final de la lliga.

Instal·lats en una terrassa de l’estadi, al damunt d’una gran lona amb les imatges dels principals futbolistes i del tècnic, Vicente Moreno, en la qual es podia llegir “Gràcies, periquitos”, els protagonistes van retornar l’afecte de la seva gent amb parlaments carregats d’entusiasme. El migcampista Keidi Bare va resumir el sentiment de molts seguidors. “És el dia més feliç de la meva vida”, va assegurar, davant l’emoció i els càntics de tots els assistents. “Per fi ho hem aconseguit, gràcies per tot. Sense vosaltres no hauria estat possible”, va exclamar el porter Diego López. El capità David López va ser un dels mestres de cerimònies i va instar el públic a continuar donant suport a l’equip en el retorn a primera, quan les restriccions acabin i les grades es puguin tornar a omplir.

Fins i tot l’extrem xinès Wu Lei es va animar, mitjançant el traductor, a celebrar l’ascens a la màxima categoria. Javi Puado, per la seva banda, es va referir al repte que té l’Espanyol el curs que ve. “Hem de fer una gran campanya. Aquest camí ha estat molt llarg i m’alegro com tots d’haver pujat”, va manifestar el davanter. Malauradament, un dels protagonistes de la temporada de l’Espanyol, Raúl de Tomás, no va poder participar en aquesta celebració perquè és positiu de Covid. Tot i això, la seva veu es va poder escoltar a través de la megafonia perquè en gaudissin els aficionats.

EMOTIU

“Avui és el dia més feliç de la meva vida”, va assegurar Keidi Bare
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)