Espanyol

Tamudo, a cor obert

Ascens. El mític davanter blanc-i-blau s’ha emocionat amb el retorn a primera divisió. “Sense l’afició no sé on estaríem. Els adoro i els estimo. Han estat dos anys molt durs”

L’Espanyol va viure ahir un dia de celebració per l’ascens. Una comunió total entre jugadors i afició. En aquella celebració també hi havia els familiars dels futbolistes i, com no, mites blanc-i-blaus com Raúl Tamudo, Rafa Marañón o Tommy N’Kono.

Raúl Tamudo, ara ajudant del director esportiu, Francisco Joaquín Pérez Rufete va ser un dels que més es van emocionar amb l’ascens de l’equip. El màxim golejador de la història del club es va fer una càlida abraçada amb Vicente Moreno. No podia amagar la seva emoció i els seus ulls plorosos el delataven. Ja està retirat del futbol en actiu però ha viscut, de primera mà, un any molt dur a segona divisió. Amb l’ascens a la Romareda es va treure un pes de sobre. “Estem molt feliços, han estat dues temporades complicades. Ha estat increïble el que han fet tots perquè l’Espanyol pugui estar avui on deu i d’on no havia d’haver-se anat mai. Ara toca gaudir, perquè els jugadors s’ho mereixen. Donar les gràcies també a l’afició, que sense ells no sé on estaríem avui dia. Que continuïn fent costat a l’equip com sempre, que són una afició súper especial, que els adoro i que els estimo molt. Seguim així la pròxima temporada.”

Tommy N’Konno, entrenador de porter, també ha dit la seva després de l’ascens. Una temporada que ha viscut de ple en el dia a dia amb els jugadors. “Objectiu aconseguit, no ha estat fàcil. Hem tornat a viure el que és la Segona Divisió, amb equips molt diferents, amb formes de joc diferents. Hi ha hagut que adaptar-se i el que ha fet l’equip ha estat un gran esforç.”

Per últim, l’exdavanter i ambaixador del club, Rafa Marañón, s’ha mostrat satisfet per aconseguir el gran objectiu de la temporada i ja ha posat deures immediats. “Això és el més important, era l’objectiu. Ara cal posar la cirereta i aconseguir ser campions, per orgull i per sensacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)