Espanyol

Vicente vol la casa amb jardí

Espanyol. Els blanc-i-blaus, després d’aconseguir l’ascens, volen arrodonir la temporada acabant líders de la categoria. Els catalans en faran prou sumant dues victòries en les últimes quatre jornades si el Mallorca ho guanya tot

Vicente Moreno era un home feliç sobre la gespa de La Romareda. Havia aconseguit l’objectiu que perseguia des de la primera jornada quan va guanyar l’Albacete: retornar l’Espanyol a primera. Ara ha fet el primer pas exigible, però el tècnic en vol més. “Ara estem llogats, després tindrem el pis en propietat i més tard voldrem una casa amb jardí”, deia en la prèvia del duel contra el Saragossa quan se li preguntava per acabar com a líder de la categoria. L’Espanyol ha deixat d’estar llogat i ja té el pis en propietat, però ara Vicente espera aconseguir la casa amb jardí. Aquesta és la cirereta a la temporada. Per fer-ho, els blanc-i-blaus en tindran prou sumant dues victòries en els últims quatre partits. Ara mateix tenen sis punts de marge respecte al Mallorca, segon classificat, i té la diferència de gols a favor amb el conjunt balear. Però si els mallorquins no fan el ple de victòries, en farien prou amb menys punts.

Tot i això, l’equip té més reptes al davant, com ara ser l’equip menys golejat i que RDT, si supera la Covid, acabi com a pitxitxi. L’únic punt amarg, per fer més històrica aquesta temporada, és el rècord de punts que s’ha escapat. L’Espanyol, després de l’empat a Saragossa, només podrà arribar a un màxim de 90 punts i es quedarà a un punt del Dépor, que en va fer 91 la temporada 2011/12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)